Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 18 februarie 2014

Horoscop 18 februarie 2014 – Berbec
Vestile care sosesc azi au un efect energizant asupra ta, pentru ca iti dau alt chef de actiune intr-un proiect major la serviciu. Esti multumit de ceea ce ai de facut, sunt sarcini care te pun bine in valoare, deci ai toate motivele sa tragi tare ca sa atragi succesul de partea ta. Daca mai vin si laude si poate si recompense, cu atat mai mare devine placerea de a munci, deoarece esti de parere ca munca ta e sursa de satisfactii. In asemenea conditii, e o bucurie sa muncesti, fara sa simti oboseala sau efortul.

Horoscop 18 februarie 2014 – Taur
Fii atent la toate semnalele care ajung azi la urechile tale pentru ca, printre ele, se poate afla o veste care deschide o perspectiva noua pentru tine. Fii receptiv la nou, la invitatii, la propuneri, ca nici nu stii de unde sare iepurele si, daca te codesti mult, risti sa ratezi o ocazie excelenta. Ai la dispozitie o multime de surse de vesti bune azi, ca atare stai de vorba cu lumea, raspunde la telefon, citeste-ti corespondenta, accepta sa cunosti oameni noi, pentru ca de undeva, din aceste directii, se poate ivi ceva foarte bun! Nu spune nu la nimic!

Horoscop 18 februarie 2014 – Gemeni
Nu te grabi, asa cum faci de obicei, pentru ca lucrurile cele mai bune sunt cele care se ridica lent. Cu cat iti educi mai bine rabdarea si nu pretinzi rezultate imediate, cu atat mai bine pentru tine, deoarece esti in fata unei etape care nu duce la scopul visat chiar peste noapte, tocmai de aceea trebuie sa ai mai multa rabdare pentru a parcurge etapa cu etapa aceasta actiune. Vei fi multumit, cand vei ajunge la capat, chiar daca acum, pe parcurs, mai ai uneori tendinta de a spune ca dureaza prea mult, gata sa renunti. Ce se cladeste lent, tine mai bine, deci nu te grabi!

Horoscop 18 februarie 2014 – Rac
Chiar daca cei mai maturi stau cu gura pe tine intruna, nu inseamna ca iti vor raul si nici ca te judeca pe nedrept, ca atare nu trata o eventuala predica drept un atac la persoana. Intr-o zi, le vei da dreptate li iti vei da seama ca nu avea nimeni nimic cu tine, ci doar ti se atragea atentia asupra unei cai gresite pe care ai fi putut s-o eviti daca iti asumai la timp responsabilitatea. Acum e prea tarziu sa mai schimbi ceva si regreti ca ai fost surd la sfaturile lor bune, dar poti sta atent la sfaturile intelepte ale celor mai in varsta, ca sa nu gresesti altadata in alta parte! Nimeni nu-i perfect, deci nici tu!

Horoscop 18 februarie 2014 – Leu
Toti oamenii au ceva anume, doar al lor, de care altii au nevoie, ca atare tu trebuie sa-ti pui atuurile in slujba altora, de vreme ce solutia problemelor lor e la tine. Un gest de maxima generozitate si daruire te pune mai bine in valoare, fara a astepta ceva in schimb. Iti ajunge doar sa vezi un zambet de multumire pe chipul celui care a beneficiat de ajutorul tau, fara a pretinde nimic de la el. E felul tau de a intoarce serviciile catre altii, recunoscand astfel ca si ceilalti au jucat roluri cheie in problemele tale, pe parcursul vietii. Cat timp stii ca solutia e la tine, o oferi cu inima deschisa, gata si de sacrificii, la nevoie.

Horoscop 18 februarie 2014 – Fecioara
Esti in fata unui moment culminant dar, temator din fire cum esti, uneori, ai putea sa-l ratezi din cauza limitelor sau interdictiilor impuse de altii. Daca stai si te intrebi atata daca e pentru tine, daca esti capabil sa-i faci fata, daca il meriti, fii sigur ca apare altul care pune mana pe sansa ta, ca atare, daca tot esti in fata norocului, nu-l scapa si nu mai amana! Cu cat stai sa analizezi mai mult sansa pe toate fetele, cu atat incepi sa-i descoperi punctele nevralgice si, in final, ai putea rata ocazia! E un moment bun pentru a risca un pic: norocul vine, dar numai de tine depinde cum il valorifici!

Horoscop 18 februarie 2014 – Balanta
Cat timp pui umarul la treaba, totul merge de minune, pentru ca esti de parere ca tot ce reusesti in viata e ceea ce construiesti cu mainile tale. Nu vrei sa depinzi de altii, nici sa astepti minuni din senin, ci pui osul la treaba cu seriozitate, dornic sa ajungi la un scop. E o placere sa vezi ce iese din mainile tale si nu stai locului nicio clipa cat timp e in joc sansa ta! Detii tu insuti toate resursele necesare unui succes deplin, fara a cere nimanui sa faca ceva pentru tine sau in locul tau, ca atare mergi mai departe cu incredere deplina in puterile tale!

Horoscop 18 februarie 2014 – Scorpion
Se deschide o cale noua in fata ta, de la care astepti foarte multe, dar nu stai sa-ti pice in palme, ci pui umarul serios la treaba, constient ca succesul final depinde numai de interventia ta. Un singur lucru mai e necesar pe langa propriile eforturi: increderea deplina in succes, deoarece orice urma de pesimism sau de neputinta poate strica totul. Ia-l pe da in brate, spune in permanenta ca se poate si hai, la drum! Viitorul arata bine, e promitator, iar tu ai in bagaj tot ce-ti trebuie pentru ca acest plan sa devina foarte repede realitate. Nu e doar un vis, ci o certitudine, dar de tine depinde sa ajungi la el!

Horoscop 18 februarie 2014 – Sagetator
Iubirea nu apare chiar in forma pe care ai visat-o, dar asta nu inseamna ca nu e tot iubire! Poate ai pretentii prea mari, poate ai trait intr-un vis imposibil si refuzi ceea ce ti se ofera, dar n-ar strica sa revii cu picioarele pe pamant si sa descoperi ca sentimentele pot lua tot felul de forme, nu neaparat ca in visele tale frumoase. Ceea ce are partenerul de oferit e tot o forma de dragoste, dar esti tentat sa-i dai cu piciorul doar pentru ca nu o ofera in ambalajul sclipitor din filme. Multumeste-te cu ce ai, pentru ca e o iubire sincera si adevarata, ce poate creste in timp!

Horoscop 18 februarie 2014 – Capricorn
Nu-l asculta pe cel care face promisiuni marete despre un viitor de aur, dar mult prea indepartat. Crede doar ceea ce se vede, ce ai aici, la indemana, caci prezentul e palpabil si asa stii mai bine pe ce te poti baza. Cel din fata ta vorbeste despre ziua de maine in culori mult prea optimiste, cand tu, realist din fire, iti dai seama ca e doar o utopie sau o amagire! Nu te baza pe ceea ce promite celalalt cu atata energie, chiar daca pare credibil, pentru ca va veni o zi cand realitatea va iesi la iveala si atunci vei fi mandru de tine ca ai simtit de la o posta minciuna sau iluzia in care incerca celalalt sa te atraga.

Horoscop 18 februarie 2014 – Varsator
Relatia cu parintii cunoaste o dinamizare de parca s-ar naste un plan comun in casa voastra care va aduna pe toti la un loc pentru a vasli in aceeasi directie. Succesul final depinde mult de felul in care va completati unii pe altii, dar, oricat de autoritar ai fi, trebuie sa le recunosti lor superioritatea si autoritatea pentru ca ei au mai multa experienta. Va veni ziua cand vei prelua tu conducerea anumitor planuri de familie, dar de data aceasta asculta-i pe parinti, indiferent de varsta pe care o ai in acest moment. Intotdeauna tu vei fi copilul lor, chiar daca ai si tu deja copii, la randul tau!

Horoscop 18 februarie 2014 – Pesti
Coboara tonul si nu te lasa atras in conflictele inutile care mocnesc in preajma. Tu poti rezolva orice problema cu duhul blandetii si cu rabdare, nicidecum prin agresivitate, asa cum te indeamna unii. Lasa-i pe altii sa se certe cu toata lumea si sa scoata sabiile sa se razboiasca, dar tu trateaza situatia cu calm si intelepciune, convins ca numai asa se va restabili armonia chiar si in cele mai tensionate locuri. Mai mult: daca unii tipa la tine fara rost, tu continua sa le vorbesti cu ton scazut si cu un zambet intelegator pe chip, pentru ca ii vei dezarma imediat cu asemenea atitudine impaciuitoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top