Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Decizie neașteptată în cazul regretatei Mădălina Manole, la 5 ani de la moarte

Sinuciderea cântăreței Mădălina Manole a ținut prima pagină a ziarelor și revistelor timp de aproape 5 ani, începând cu fatidica vară a anului 2010. Deși părea o femeie realizată, cu familie și carieră în față, Mădălina Manole nu a fost înțeleasă de nimeni și a decis să părăsească lumea aceasta, pe cont propriu, consumând Furadan, o substanță chimică ce distruge corpul în câteva minute.

O decizie neașteptată a fost luată de justiție în cazul Mădălinei Manole. Curtea de Apel Timișoara l-a condamnat pe Sorin Urziceanu, cel care i-a vândut Furadan cântăreței de muzică ușoară, scrie Evenimentul Zilei. Acesta a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru trafic de migranți, anunță ziarul.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI PUTERNICE AMULETE DE DRAGOSTE
Aceasta este prima condamnare în cazul sinucerii artistei. Șeful penitenciarului la care acesta va sta a declarat că Urziceanu va petrece următoarele zile în carantină, potrivit legii, după care va fi introdus, în urma formalităților legale, în pușcărie.

Urziceanu a mai fost condamnat o dată, în anul 2011, pentru trafic de migranți, infractorul fiind cunoscut în lumea subterană a afacerilor cu produse periculoase pentru sănătate.

Cristian Sorin Urziceanu a fost condamnat vârsta de 41 de ani.

Mădălina Mnaole s-a stins din viață chiar de ziua ei, pe 14 iulie 2010, atunci când artista împlinea 43 de ani. Mădălina Manole a fost găsită moartă în casa ei de pe Calea Griviței, București, după ce a înghițit un pesticid foarte toxic. Înmormântarea cântăreței a avut loc cu scandal: pentru că s-a sinucis, aceasta nu a beneficiat de o slujbă normală de înmormântare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top