Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Cât noroc în dragoste au zodiile de pământ

Cât noroc în dragoste au zodiile de pământ:

TAURUL
Una dintre cele trei zodii de pământ este Taurul. Acesta iubește pătimaș și se confruntă adesea cu respingere din partea partenerului, atunci când nativul vrea să inoveze în relație. Taurul este destul de tradiționalist și își alege iubitul sau iubita în funcție de felul în care persoana pe care a pus ochii vede lumea.

Pentru Taur, cel mai important lucru este să se potrivească psihic cu o persoană, și abia apoi fizic. Cât despre norocul în dragoste, acest semn zodiacal face furori: este recunoscut ca un amant desăvârșit în pat, bucurându-se numai de laude.

CITEȘTE ȘI: CÂT NOROC ÎN DRAGOSTE AU ZODIILE DE AER
FECIOARA
Fecioarele nu prea au noroc în dragoste și asta li ”datorează” în exclusivitate lor. Sunt firi deosebit de complexe și extrem de pretențioase când vine vorba de o persoană cu care să-și împartă viața. Fecioara visează de multe ori la prințul perfect din poveste, însă realitatea o dezamăgește de fiecare dată.

Nicio fecioară din lumea asta nu va cunoaște iubirea perfectă atâta timp cât nu va renunța la lista pretențiilor pe care le expune doar cu simpla prezență arogantă.

CAPRICORNUL
Capricornul se bucură de ceva succes în ale amorului. Personalitatea acestui semn zodiacal este destul de ”catchy”: orice face, oricum o spune, atrage.

Temperamentul său calm dar ferm în același timp esye ceea ce caută mai toată lumea la persoana iubită. Capricornul are senzația de multe ori că toate i se cuvin și… culmea, astrele chiar lucrează în favoarea acestei idei. Toate persoanele pe care pun ochii ajung în inima și patul Capricornului, fără a depune mari eforturi de seducție.

CITEȘTE ȘI CÂT NOROC AU ÎN DRAGOSTE ZODIILE DE: APĂ | FOC | PĂMÂNT | AER

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top