Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Bruce Jenner a devenit Caitlyn Jenner iar fiica fostului campion olimpic american face mărturisiri emoționante

Fostul campion olimpic american, Bruce Jenner, este istorie. Și asta pentru că de două zile, toată lumea este obligată să îi spună Caitlyn. Caitlyn Jenner. Povestea de viață a sportivului, acum sportivă, a emoționat o lume întreagă, încă de la primele minute în care vedeta a apărut în reality-show-ul familiei Kardashian.

Fiica lui Caitlyn Jenner susține că se înțelege mai bine cu Caitlyn decât cu Bruce. Cassandra, cunoscută și sub numele Casey, a făcut câteva declarații pentru revista People despre relația eu cu, de acum, a doua mamă: „Relația mea cu Caitlyn este mult mai bună decât era cu Bruce, însă mai sunt lucruri la care trebuie să lucrăm. Caitlyn este mai fericită și mai mândră de familia ei decât oricând”.

CITEȘTE ȘI: CE A FĂCUT BRUCE JENNER DUPĂ CE A MURIT O PERSOANĂ
Casey a făcut o mărturisire care a emoționat pe toți, semn că schimbarea de sex a făcut ca relațiile familiale să devină mai bună, contrar așteptărilor societății conservatoarea: „Noi două nu am vorbit de ani de zile, iar acum ne vedem în fiecare săptămână sau vorbim la telefon des, ceea ce mă bucură foarte tare”.

Sursă foto: JustJared.com

Sursă foto: JustJared.com

Caitlyn Jenner a acordat în luna aprilie un interviu pentru televiziunea ABC, în care a vorbit despre dorința sa de a deveni femeie. Aceasta a mărturisit că a început tratamentul hormonal în anii 80, dar l-a întrerupt după aceea. S-a gândit inclusiv la sinucidere, atunci când lua în calcul această schimbare radicală de viață: In noaptea aceea m-am gandit:

„Oh, s-a terminat. M-am plimbat pe hol, faceam ture disperat. Inima mea palpita. M-am gandit ca nu e tocmai cel mai usor moment din viata mea si i-am inteles pe toti aceia care se gandesc la sinucidere in acel moment”, notează fresh24.ro.

Sursă foto: Vanity Fair

Sursă foto: Vanity Fair

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top