Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2015

Stiri

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2015

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2015: Berbec
În primele zile ale săptămânii nu stai foarte bine cu sănătatea, așa că trebuie să îți faci un control. Marți vor interveni diverse probleme la serviciu și ai nevoie de multă concentrare pentru a le rezolva. Ai grijă ce discuții porți la locul de muncă!

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2015: Taur
La începutul săptămânii vei avea aprte de tensiuni la locul de muncă, însă lucrurile se reglează după ziua de miercuri. Această sătpămână vine cu câteva probleme financiare care vor trebui să fie rezolvate urgent, alături de un membru al familiei.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2015: Gemeni
Deși ți-ai propus să te relaxezi în acest weekend pentru a avea o săptămână cât mai plăcută, nu reșești în totalitate să te deconetezi. Așadar tensiunea face parte din viața ta si săptămâna viitoare. Familia va avea un cuvânt de spus în privința alegerilor pe care le faci.

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE – CE VIITOR O SĂ AI?
Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2015: Rac
Vei primi beneficii materiale pentru efortul depus la locul de muncă. Legătura cu familia devine extrem de strânsă și de plăcută începând cu ziua de miercuri.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2015: Leu
Îți faci probleme în ceea ce privește viitorul și acest lucru îți va afecta sănătatea. Ai grijă, căci din pricina acestor mici îngrijorări vei putea pierde resurse financiare.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2015: Fecioară
Ești plin de energie și îți începi săptămâna într-un mod grozav. Ești predispus la cheltuieli inutile, iar în jurul zilei de joi s-ar putea să ai dispute cu cineva de la muncă. Încearcă să fii mai calm!

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2015: Balanță
Ai standardele ridicate și ești foarte critic cu tine însuți. Acest lucru îți va aduce numeroase reușite la locul de muncă. Este o perioadă extrem de prielnică pentru viața de cuplu și pentru activitățile în doi.

Horoscop săptămânal 7-14 iunie 2015: Scorpion
Îți dorești să atingi un echilibru emoțional și să devii mai apreciat la locul de muncă, iar acest lucru se va întâmpla cu siguranță în săptămâna care vine. Pe plan familial lucrurile merg spre bine.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2015: Săgetător
Începi săptămâna cu dreptul și ai parte de o zi de luni minunată. Pe parcursul săptămânii apar mici conflicte interioare și îndoieli, ai grijă cum le gestionezi!

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2015: Capricorn
Ziua de luni este prielnică pentru afaceri și proiecte noi. Ai grijă totuși cu cine te asociezi! Relațiile cu prietenii nu sunt foarte bune, iar spre finalul săptămânii vei simți nevoia să te decoentezi și să te îndepărtezi de absolut toată lumea.

Horoscop săptămânal 8-14 iunie 2015: Vărsător
Este o săptămână extrem de bună pe plan profesional. Vei reuși să duci la capăt un proiect mai vechi și vei fi răspălătit pe măsură. Te simți puțin instabil emoțional, însă câteva ieșiri cu prietenii te vor pune pe picioare.

Horoscop săptămânal 8-14  iunie 2015: Pești
Ao șanse mari să te alegi cu un comision sau un alt tip de remunerație. Ești mai energic decât de obicei și ai parte de multă activitate fizică, exact așa cum ți-ai dorit,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top