Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

VIDEO: Uite ce abdomen de infarct are Scott Eastwood! Este cel mai sexy bărbat al verii?

Scott Eastwood, fiul lui Clint Eastwood, nu duce lipsă de admiratoare, mai ales acum după ce și-a etalat abdomenele ud leoarcă, înotând pentru o marcă celebră de parfum.

Modelul și actorul Scott Eastwood a devenit ambasadorul parfumului Davidoff Cool Water, înlocuindu-l pe Paul Walker (Fast and Furious). La început, fanii actorului din „Fast and Furious” nu erau încântați de
înlocuirea lui Walker în reclamele Davidoff, însă prezența lui Scott Eastwood îi face să uite de tristețea provocată de moartea acestuia.

CITEȘTE ȘI: ACESTE FRONTIERE SUNT INCREDIBILE! CEA DINTRE OLANDA ȘI BELGIA E BESTIALĂ
„Inclusiv înainte de a intra în apă pot să îi simt mirosul”, spune Scott, promovând parfumul. „Mirosul acestei energii care curge în mine”, continuă actorul, după care se aruncă în apă înotând cu propriile sale tehnici.

Tatăl lui Scott Eastwood, Clint, este unul din cei mai cunoscuți actori din America, acesta cochetând și cu scenaristica și chiar și cu politica. Clint Eastwood are șapte copii, toți mari vedete în Statele Unite, majoritatea luând-o pe calea actoriei sau a modellingului, la fel ca și Scott: actrița Kimber Eastwood, cu Roxanne Tunis; muzicianul Kyle Eastwood, cu prima sa soție Maggie Johnson; regizoarea Alison Eastwood, cu Maggie Johnson; actorul Scott Eastwood, cu Jacelyn Reeves; fotomodelul, Miss Golden Globe, Kathryn Eastwood, cu Jacelyn Reeves; actrița Francesca Fisher-Eastwood, cu Frances Fisher și actrița Morgan Eastwood, cu a doua sa soție, Dina Ruiz Eastwood.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top