Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Gabriela Cristea a dezvăluit cum a slăbit 7 kilograme într-o lună

Gabriela Cristea se joacă cu kilogramele, reușind mereu să fie în formă. Trucurile prezentatoarei emisiunii „Te vreau lângă mine” de la Kanal D au ieșit la iveală chiar din gura ei.

“Nu am facut nimic in mod special, insa, m-am obisnuit sa mananc sanatos si, in special, foarte multe salate. E adevarat este si sezonul in care alimentatia se bazeaza mai mult pe vitamine decat pe proteine, iar eu sunt adepta stilului de viata bazat pe ce simte organismul, nu pe ce ii impui. Astfel, daca toamna si iarna, de regula, prefer sa consum carne de pui sau de porc, primavara si vara merg pe legume!

CITEȘTE ȘI: CUM SE MENȚINE FRUMOASĂ GABRIELA CRISTEA
Anul acesta, la sugestia unor cunostinte, am incercat sa pun si multa lamaie in preparatele culinare, ceea ce duce la pierderea unor kilgrame serioase si la reducerea grasimilor. In fiecare dimineata, inainte de masa, beau o cana de apa calduta cu o lamaie stoarsa, si ma simt foarte bine. Am energie pentru o zi intreaga, in plus, am observat ca am slabit si, fireste, pare totul perfect”, a declarat Gabriela Cristea pentru wowbiz.ro.

“In fiecare dimineata, inainte de masa, beau o cana de apa calduta cu o lamaie stoarsa, si ma simt foarte bine. Am energie pentru o zi intreaga, in plus, am observat ca am slabit si, fireste, pare totul perfect”, a mai spus Gabi, scrie site-ul mai sus amintit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top