Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 20 februarie 2014

Horoscop 20 februarie 2014 – Berbec
Ai o suma ceva mai mare la dispozitie si te gandesti daca e momentul bun pentru o investitie majora. Daca tu consideri ca toate platile curente sunt la zi si nu ai nici un dezechilibru in buget, da, momentul e ideal sa investesti suma mai mare de bani intr-o directie atat de importanta. Dar inainte de a semna vreun contract sau de a bate palma pentru o afacere, vorbeste si cu partenerul tau de viata sau cu un expert financiar, pentru ca sfaturile care vin de la altii privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva decat tine.

Horoscop 20 februarie 2014 – Taur
Vestile care sosesc de departe te ingrijoreaza, te pun pe ganduri sau te fac sa pierzi increderea ca planurile pe care ti le-ai facut inainte mai au sorti de izbanda. Nici calatoriile nu sunt de bun augur astazi, incat ar fi bine chiar sa le amani pe altadata. Ceva nu functioneaza conform planurilor, poate traficul e motiv de stres, poate masina iti creeaza probleme sau ceea ce ar fi trebuit sa te astepte la destinatie lasa mult de dorit, incat deplasarile acestei zile sunt motiv de dezamagire profunda. Daca le poti lasa pe altadata, reprogrameaza-le fara sa stai pe ganduri.

Horoscop 20 februarie 2014 – Gemeni
Nedreptate exista oriunde in aceasta lume, ca atare nu te gandi ca succesul tau se ridica pe insuccesul altuia, pentru ca asa e viata. Bucura-te de sansa ta, nu se stie de cate ori ti se ofera, fara sa te tot compari cu cei mai putin norocosi. Conteaza doar ocazia care ti se ofera tie, deci fa un pas in fata si profita de auspiciile excelente ale acestei zile. Norocul e acolo pentru tine, nu pentru altcineva, deci lasa modestia la o parte si priveste-ti visul cu ochii, fara sa te gandesti la cei de langa tine.

Horoscop 20 februarie 2014 – Rac
Ai o presimtire sumbra cu privire la adevaratul caracter al persoanei de langa tine. Influentabil cum esti de multe ori, esti gata sa-i cazi in capcana, pentru ca se pricepe sa umble la coarda ta sensibila si sa te convinga, dar totusi intuitia ta ramane alerta. Simti ca ceva e in neregula cu felul sau de a fi si, mai devreme sau mai tarziu, vei intelege cine este si ce intentii are. Chiar daca esti usor de pacalit de mastile sale mincinoase, lasa loc si ratiunii sa analizeze situatia, alaturi de suflet, pentru ca asa vei vedea si lucrurile cele mai ascunse.

Horoscop 20 februarie 2014 – Leu
Iubirea si tot ce e legat de ea detin azi rolul principal in viata ta. Aici se deruleaza cele mai frumoase si mai palpitante episoade, la care participi cu inima deschisa. Se poate vorbi de o zi fericita, in care esti inconjurat numai de semne de afectiune, de prietenie, de simpatie. Daca nu exista cineva drag inca in inima ta, fii atent la oamenii care apar in cale, pentru ca sansa de a cunoaste pe cineva interesant e mai mare ca oricand! Pregateste-te sa te indragostesti, sa cunosti omul sortit tie, sau, daca toate au mers deja in directia aceasta, sa spui da unei cereri in casatorie.

Horoscop 20 februarie 2014 – Fecioara
O vorba aruncata te raneste profund, dar, inainte de a-l cataloga ca cel mai mare dusman pe cel care ti-a spus-o verde-n fata, mai bine te-ai gandi la mesajul pe care ti-l transmite. Chiar daca nu suna chiar asa cum ti-ar placea, chiar daca are la baza o critica sau o mustrare, chibzuieste asupra cuvintelor sale, pentru ca s-ar putea sa aiba dreptate. Iti spune unde ai gresit, te trage de maneca sa nu mergi mai departe intr-un sens care nu are nimic bun de oferit, deci, daca unii iti spun nu cu incapatanare, intreaba-te daca nu cumva refuzul lor e in beneficiul tau, de fapt.

Horoscop 20 februarie 2014 – Balanta
Te preocupa mult starea de sanatate ale celor mai in varsta din familie. Un parinte sau un bunic nu se simte prea bine de la o vreme si tu incerci sa-i fii alaturi cat poti. Esti pregatit sa-ti asumi sarcini pentru binele lui, chiar de-ar fi sa-ti sacrifici complet programul doar pentru a-l ingriji. E modul tau de a-i arata cat de mult apreciezi grija pe care si el ti-a oferit-o candva, acum fiind randul tau sa-i fii de ajutor la greu. Ba chiar te simti mai bine ca vezi macar o schita de zambet de multumire pe chipul sau, ceea ce-ti da incredere ca prezenta ta i-a fost de ajutor.

Horoscop 20 februarie 2014 – Scorpion
Informatia gresita pe care ti-o trimite cu rea intentie un colaborator care nu merita increderea ta, te poate trimite pe o pista falsa, cu riscul de a consuma inutil timp si energie pentru ceva ce nu va ajunge acolo unde speri, afla din mai multe surse incotro te indrepti sau pe ce te bazezi, pentru ca ai pitea fi indus in eroare si vei regreta mai apoi ca nu ai fost mai atent la avertismente. Primesti suficiente semnale de alarma la tot pasul ca sa te pun pe ganduri cu privire la adevaratele intentii ale celui care te abureste acum cu tot felul de minciuni.

Horoscop 20 februarie 2014 – Sagetator
Afacerile merg bine, bugetul prinde contur si ai chiar curajul sa-ti faci planuri marete cu banii tai. Gasesti clienti buni pentru ceea ce ai tu de oferit sau nimeresti intr-un mediu unde poti intalni si atrage un posibil investitor sau asociat alaturi de care situatia ta materiala va cunoaste o ameliorare. Succesul financiar iti este azi la indemana, pentru ca stii sa te pui bine in lumina si sa-ti scoti in evidenta talentele si calitatile. Ideile tale sunt aducatoare de profit, deci pune-le in aplicare!

Horoscop 20 februarie 2014 – Capricorn
Este o zi de succes in care toate ar trebui sa-ti mearga ca pe roate! Ai sansa de a colabora cu oameni deosebiti, de a fi primit sub aripa protectoare a unei persoane importante sau de a invata o multime de lucruri interesante ce vor avea un rol major de acum inainte in viata ta, mai ales in plan profesional. Ti se umple inima de o pasiune noua, esti entuziasmat, plin de energie, dornic sa ajungi cat mai repede la telul pe care ti l-ai propus, iar evolutia rapida a lucrurilor te determina de depui si mai multa pasiune, ca sa ti se implineasca visul.

Horoscop 20 februarie 2014 – Varsator
Pleci la drum plin de elan, dornic sa rezolvi dintr-un foc toate sarcinile pe care le ai in plan. Iti place sa fii toata ziua pe drumuri, pentru ca toate dorintele tale sunt astfel implinite: dorinta de socializare, dorinta de a vedea lucruri noi, dorinta de a face noi cunostinte, iar la intoarcere vei putea spune foarte multumit ca ti-ai indeplinit cu succes misiunea. Nu ti se pare obositor cand mai schimbi si tu un pic decorul si preocuparile, ca atare ar fi bine sa gasesti o cale de a evada din mediul tau obisnuit, macar pentru o ora.

Horoscop 20 februarie 2014 – Pesti
Tu poti fi azi motorul principal al unui proiect de proportii, la care vor adera si altii cu mult entuziasm. Totul depinde de cum luati startul, de aceea trebuie sa fii convingator, energic, apeland la toate argumentele pe care le ai pentru a demonstra si celor din jur ca merita sa ti se alature. Se vede cat de multa pasiune investesti in acest proiect si vei primi si din partea celorlalti participanti suficiente semnale de incredere si de sustinere, care te vor stimula sa mergi mai departe. Nu esti singur in acest mare scop, deci uniti-va fortele cu totii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top