Connect with us

Revistateo.ro

Afla care sunt lucrurile interzise într-o relatie

Cuplu

Află care sunt lucrurile interzise într-o relaţie

Dacă toţi cei care se află într-o relaţie ar şti care sunt lucrurile pe care nu ar mai trebui să le facă, am fi mult mai fericiţi şi sinceri alături de partenerul ales. Iata ce să nu faci într-o relaţie!

1. Indiferenţa. Într-un cuplu, indiferenţa poate fi extrem de nocivă. Atunci când nu dăm destulă importanţă persoanei de lângă şi nu încercăm să îi fim alături atunci când are nevoie, cu siguranţă aceste gesturi o vor face să fie mai rece şi calculată.

CITEŞTE ŞI: CELE MAI EFICIENTE METODE DE A-ŢI IMPRESIONA PARTENERUL

2. Infidelitatea a devenit, din păcate, ceva normal în zilele noastre, însă nu ar trebui să fie. Dacă iubeşti cu adevărat pe cineva nu ai cum să fii atras şi de o altă persoană şi să vrei să fii cu ambele în acelaşi timp. În plus, infidelitatea este un semnal clar că relaţia actuală nu funcţionează şi că vrei altceva. Mai bine i-ai spune partenerului tău de cuplu adevărul şi aţi încerca să vă rezolvaţi problemele discutând şi nu apelând la alte persoane.

3. Gelozia reprezintă încă o greşeală pe care o facem majoritatea atunci când suntem într-o relaţie de cuplu. Gelozia este pe de-o parte o dovadă a iubirii, însă pe de altă parte, ea poate să se transforme într-o dovadă a lipsei de încredere în partener. Încetează să mai fii atât de gelos pe fiecare prezenţă de acelaş sex cu tine din jurul partenerului tău şi concentrează-te să îl faci fericit pentru a nu avea nevoie de altcineva.

4. Cel mai greu ne este să ne despărţim de cineva pentru care am avut o dată sentimente puternice, dar care acum nu mai trezesc în noi aceeaşi fiori. Dar trebuie să o faci şi trebuie să te depărtezi de o persoană care nu te face 100% fericit şi care nu îţi oferă tot ce ai nevoie. Şi nu trebuie să îţi fie teamă ca vei rămâne singur toată viaţa, deoarece vei mai întâlni persoane de care te poţi îndrăgosti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top