Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Regulile sexului s-au schimbat: 5 idei PROASTE de AGĂȚAT

Regulile sexului sunt altele acum: 5 idei proaste de agățat:

1. ÎI SCRII PE FACEBOOK CHAT
Începi să îi trimiți o sumedenie de pupici, îl terorizezi cu întrebări banale și te arăți dispusă să schimbi like-uri sau request-uri la tot felul de jocuri pe care oricum nu le joci. Nu mai funcționează această metodă. Încearcă să afli cât mai multe despre persoana cu care vrei să faci sex, stabilind o temă de conversație. Din generalizări nu vei afla nimic despre el.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI INTERESANTE POZIȚII SEXUALE DIN ORIENT
2. ÎI SCRII CUVINTE OBSCENE
Un bărbat nu este obișnuit ca o femeie să îi scrie propoziții vulgare. Dacă într-adevăr dorești să treceți la acțiune, ia-o mai ușurel. Multe femei au senzația că bărbații sunt ușor de sedus când vine vorba de o simplă aventură. Nu la toți funcționează asta!

3. ÎI TRIMIȚI POZE SAU VIDEOCLIPURI CU TINE NUD
Este o mare greșeală. S-ar putea să îl ademenești însă cine îți garantează că merită încrederea ta un necunoscut? Dacă vei păți și tu precum Kim Kardashian, care a apărut peste tot într-un videoclip explicit din timpul relației cu un rapper american?

4. TE CIOCNEȘTI DIN ”GREȘEALĂ” DE EL
Dacă tinzi să îi arăți cu orice preț că îl placi, renunță pe cât se poate la situațiile în care poți părea penibilă sau chiar disperată după un bărbat.

5. TRIMIȚI UN MESAGER, O PRIETENĂ, ÎN LOCUL TĂU
Really? Chiar vrei să pună ochii pe prietena ta? Nu am stabilit că cea care agață ești? Ești o femeie matură și dacă vrei să îi spui ceva, trage-l la o parte și mărturisește-i emoțiile tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top