Connect with us

Revistateo.ro

Uite ce poziţii sexuale îţi garantează orgasmul multiplu

Stiri

Uite ce poziţii sexuale îţi garantează orgasmul multiplu

Orgasmul multiplu în cazul unor cupluri pare un adevarăt mit. Foarte multe femei vorbesc despre faptul că a atinge un singur orgasm este greu, iar două orgasme, în timpul aceleaşi partide de sex, este imposibil. Ei bine, iată că cercetătorii în domeniu vin cu cateva sfaturi. În secolul XXI, orgasmul multiplu nu mai trebuie să fie un subiect tabu. Aşadar, iată care sunt poziţiile cele mai adecvate pentru a ajunge la el.

CITEŞTE ŞI: UITE CARE SUNT CELE MAI INTERESANTE POZIŢII SEXUALE DIN ORIENT

1. Sexul pe scaun. Femeia stă pe scaun, în timp ce bărbatul stă în genunchi în faţa scaunului. Femeia îşi va ridica picioarele pe umerii partenerului, iar acesta va începe penetrarea. Chiar dacă poziţia îi oferă partenerului frâiele partidei de sex, femeia va fi foarte stimulată şi se va putea bucura de plăceri sexuale nebănuite.

2. Vulturul. Femeia se va aşeza pe marginea patului, cu posteriorul uşor în afară. Va depărta picioarele şi le va aduce la piept, în timp ce bărbatul stă în picioare şi o penetrează vertical. Poziţia garantează o penetrare adâncă şi o plăcere maximă din partea femeii. În plus, bărbatul va avea un adevărat spectacol în faţa ochilor.

3. Călăreaţa. Bărbatul stă pe spate în timp ce femeia îl încalecă şi permite penetrarea. Este o poziţie excelentă pentru un orgasm multiplu, deoarece femeia deţine tot controlul partidei sexuale, putând să grăbească ritmul sau nu. Secretul este ca atunci când simţi că orgasmul este aproape să nu te opreşti.

Specialistii sunt de parere că şi exercitiile Kegel ajută la menţinerea muşchilor vaginali într-o formă mai bună, ajutând în acest fel şi orgasmul multiplu. Cu ajutorul acestor exercitii, muşchii nu îşi pierd din elasticitate, iar recuperarea dupa o naştere naturală se face mult mai repede. În plus, aceste exerciţii te învaţă cum să pui presiune asupra penisului în timpul partidei de sex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top