Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamânal 14- 21 iunie 2015

Stiri

Horoscop săptămânal 14- 21 iunie 2015

Horoscop săptămânal 14-21 iunie 2015: Berbec
Apreciaţi singur ca fantastice evenimentele de marţi. Nici în cele mai frumoase vise nu aţi sperat să apară atâtea veşti bune în acelaşi timp. Vi se oferă şanse multiple miercuri. Noutăţile ce vi se aduc la cunostinţă de colegi ca fiind foarte valoroase se dovedesc perimate şi total nefolositoare.

Horoscop săptămânal 14-21 iunie 2015: Taur
Puneţi marţi bazele unor prietenii noi, însă trebuie sa fiţi foarte atent la reacţiile partenerului de cuplu. Femeile din anturaj continuă să vă ajute fară obligaţii de joi. Le pretindeţi celor din anturaj mai multă seriozitate, punctualitate şi profesionalism.

Horoscop săptămânal 14-21 iunie 2015: Gemeni
Memoria vă joacă joi feste şi nu stiţi cum să acţionaţi pentru că nu aţi mai trecut niciodată prin aşa ceva. Vi se atrage atenţia de către colegi că mai există încă multe lacune în cultura dumneavoastră. Nativele simt nevoia să fie consolate, încurajate şi ajutate de membrii familiei.

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE – CE VIITOR O SĂ AI?
Horoscop săptămânal 14-21 iunie 2015: Rac
Munciţi cum n-aţi mai muncit niciodată şi în plus recuperaţi datorii vechi de ani de zile. Restabiliţi miercuri decenţa în viaţa de familie şi sunteţi din ce în ce mai mulţumit.

Horoscop săptămânal 14-21 iunie 2015: Leu
Pentru a se ajunge la un echilibru familial, trebuie să puneţi diplomaţia în cui şi să luaţi o atitudine sinceră, directă, în faţa celor care consideră că vă impun oricând ce doresc.

Horoscop săptămânal 14-21 iunie 2015: Fecioară
Dinamic şi impetuos, faceţi marţi afirmaţii clare şi sincere prin care pierdeti simpatia anturajului. Primiti replici dure din partea celor dragi şi încetaţi gafele imediat.

Horoscop săptămânal 14-21 iunie 2015: Balanță
Ai standardele ridicate și ești foarte critic cu tine însuți. Acest lucru îți va aduce numeroase reușite la locul de muncă. Este o perioadă extrem de prielnică pentru viața de cuplu și pentru activitățile în doi.

Horoscop săptămânal 14-21 iunie 2015: Scorpion
Vă cheltuiţi întreaga energie pentru a îngriji o persoană căreia i-aţi promis cândva că nu o veţi uita la greu, dar acest lucru vă dă o linişte interioară de neegalat.

Horoscop săptămânal 14-21 iunie 2015: Săgetător
Sunteţi pus la grea încercare de către cele mai dragi persoane. Conflictele care încep miercuri par iterminabile şi cu toată diplomaţia de care dispuneţi, nu le puteţi înlătura.

Horoscop săptămânal 14-21 iunie 2015: Capricorn
Acţionaţi fără a le explica şefilor ori partenerilor de ce procedaţi într-o anumită maniera. Problemele băneşti vă împing să faceţi demersuri mai puţin obişnuite.

Horoscop săptămânal 14-21 iunie 2015: Vărsător
Sunteţi marcat de starea de sănătate dificilă şi chiar vă speriaţi înainte de a consulta vreun medic ori de a face minime analize. Întregul interval sunteţi stresat şi acţionaţi haotic.

Horoscop săptămânal 14-21 iunie 2015: Pești
Sunteţi mult prea modest şi vă miră când cei din anturaj se mândresc efectiv cu faptul că vă cunosc. Vă încântă atitudinea persoanei iubite şi aveţi o revelaţie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top