Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Detaliul INFIORĂTOR din această fotografie trimisă de angajatul unui spital iubitei sale

Angajatul unui spital din Marea Britanie a fost rugat de iubita acestuia să demonstreze că se află la locul de muncă. Soția, geloasă din fire, avea nevoie de o dovadă, suspectându-și bărbatul că nu s-ar afla la birou.

Zis și făcut: Andrew Milburn a pozat holul de la Leeds General Infirmary și i-a trimis fotografia iubitei sale. „Iubita mea mi-a cerut să-i demonstrez că sunt de serviciu și am făcut poza în timp ce mă îndreptam spre birou. Fără să știu, am pozat o stafie care era pe hol. De când este pe Facebook, poza a primit zeci de mii de like-uri și au comentat-o chiar și oameni din America”, spune bărbatul pentru The Mirror.

CITEȘTE ȘI: AȘA ARATĂ ARTISTUL CARE PICTEAZĂ CU PENISUL
Ceea ce se poate observa în fotografie este ceva incredibil: stafia unei fetițe. Specialiștii în fenomene paranormale susțin că apariția este una autentică, mai scrie cotidianul britanic.

Bărbatul susține că prin spital se vehiculează că noaptea se aud pași pe hol, iar atunci când medicii ies să vadă despre ce este vorba nu reușesc să surprindă pe nimeni. Mulți dintre cei care au comentat fotografia postată de iubita acestuia pe Facebook, cea care a observat fantoma din imagine, susțin că Andrew ar fi modificat poza în Photoshop însă britanicul neagă acest fapt.

Să fie oare spitalul bântuit de fantoma unei fetițe sau este o înșelăciune la mijloc? Vezi imaginea de mai jos și spune-ți și tu părerea!

Sursă foto: mirror.co.uk

Sursă foto: mirror.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top