Connect with us

Revistateo.ro

Scapă instant de călcâiele crăpate cu această rețetă

Stiri

Scapă instant de călcâiele crăpate cu această rețetă

Călcâiele crăpate nu ar trebui să fie un impediment atunci când vrei să porți sandale, însă din păcate multe femei se confruntă cu această problemă. Iată cum poți scăpa instant de neplăcerea pe care o crează acestea cu o rețetă minune!

CITEȘTE ȘI: UITE CE SPUN PICIOARELE DESPRE SĂNĂTATEA TA

Deși faci tot posibilul să te hidratezi și folosești numeroase creme pentru picioare, este posibil să nu scapi atât de ușor de călcâiele crăpate. Pielea uscată și crăpată este extrem de inestetică și, totodată, poate fi și foarte incomodă. În funcție de gradul de deteriorare al pielii, poți să ai parte chiar și de sângerări și usturime. Să nu mai vorbim despre faptul că picioarele tale au un aspect foarte neplăcut și ție îți este jenă să porți sandale sau flip-flops.

Pentru a prepara rețeta minune care te va ajuta să scapi de călcâiele crăpate și uscate ai nevoie de câteva ingrediente foarte eficiente, care combinate, vor da naștere unui amestec ideal. Iată care sunt acestea:

– 5 linguri de sare de Himalaya

– 15 picături de ulei esențial de peppermint

– 2 linguri de ulei de jojoba

– 4 frunze de mentă

Mod de preparare:

Zdrobește frunzele de mentă într-un mojar pentru ca toate proprietățile acestora să se activeze. Amestecă-le apoi într-un vas curat cu sarea, uleiul esențial de peppermint și uleiul de jojoba. Lasă toate ingredientele să se pătrundă timp de 10 minute și apoi masează-ți picioarele cu acest scrub. Este recomandat să folosești produsul după duș, atunci când pielea moartă de pe câlcâie este mai moale și poate fi îndepărtată mai ușor. Aplică apoi o cremă hidratantă și dormi cu o pereche de șosete de bumbac în picioare.

Sursa foto: thechicsite.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top