Connect with us

Revistateo.ro

5 motive de mândrie pentru femeile plinuţe

Stiri

5 motive de mândrie pentru femeile plinuţe

Într-o societate în care femeile sunt învăţate că a fi sexy înseamnă a fi cât mai slabe, noi vă aducem 5 motive pentru care să fiţi mândre că sunteţi plinuţe.

CITEŞTE ŞI: FOTO. Ținute sexy pentru femeile plinuțe

1. Sunteţi mai atrăgătoare în rochii. O femeie plinuţă se poate lăuda cu forme mai voluptoase şi ştim cu toţii că asta adoră de fapt bărbaţii. Dacă mai sunteţi şi sigure pe voi, e clar că toţii ochii vor fi aţintiţi asupra voastră. Chiar dacă poate fi uneori dificil să vă găsiţi mărimile corespunzătoare, să nu uităm că forma voastra a fost cea care a inspirat marii artişti, nu domnişoarele ce fac reclamă la pastile de slăbit, ori cele care defilează pe podiumul de prezentare.

2. Ştiţi să vă distraţi. Cu siguranţă atunci când mergeţi la o petrecere ori în club nu staţi toată seara la baie să vă aranjaţi rochiţa ori coafura şi nici nu zăboviţi prea mult pe canapea. Veţi începe să dansaţi şi să socializaţi cu cei din jur şi în scurt timp veţi deveni sufletul evenimentului. Pe cine credeţi că vor reţine bărbaţii? Pe voi, ori pe cele care nu mănâncă, nu dansează şi îi înnebunesc pe ceilalţi cu reţeta lor de slăbit?

3. Nu vă abţineţi de la nimic. O cină romantică ori o vacanţă încărcată de delicii culinare nu are niciun farmec dacă partenera este la dietă şi nu poate înghiţi nimic în afară de apă cu lămâie. Ei bine, vouă vă place să degustaţi din tot ce arată bine şi chiar să vă bucuraţi de fiecare masă. Să nu uităm că a-ţi interzice anumite lucruri duce ulterior la frustrare.

4. Vă înţelegeţi mai bine cu bărbaţii. Pentru că nu aveţi aere de divă, nici nu este de mirare că sunteţi în stare să flirtaţi cu orice bărbat, iar aceştia apreciază cel mai mult la o femeie caracterul puternic. Pentru că nu au pretenţii absurde nici de la ele şi nici de la cei din jur, femeile plinuţe sunt adorate de către bărbaţi.

5. Nu faceţi pe victimile. O femeie slabă, la dietă, va urla în gura mare că iar a mâncat o ciocolată şi va plânge după ce se va băga în gură cartofi prăjiţi. Voi sunteţi în schimb relaxate, iar faptul că nu emanaţi aroganţă ci relaxare nu poate decât să fie în avantajul vostru.

Sursa foto sometimesglam.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top