Connect with us

Revistateo.ro

MINUTUL DE SĂNĂTATE Scapă de cicatricile acneei cu morcovi

Stiri

MINUTUL DE SĂNĂTATE: Scapă de cicatricile acneei cu morcovi

Cu toţii visăm la un ten perfect, însă în cazul multora, acneea a lăsat urme greu de acoperit. Scapă de cicatricile acneei cu morcovi.

CITEŞTE ŞI: Vezi ce boli vindecă mirodeniile din bucătărie

Dintre toate imperfecţiunile tenului, cicatricile lăsate în urmă de acnee sunt cel mai greu de acoperit. Cu toate acestea, o mască din morcovi te poate ajuta în tratarea imperfecţiunilor, asta datorită vitaminei A, vitală pentru îngrijirea tenului şi a reducerii roşeţii pielii.

Reţeta măştii cu morcovi este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să iei un morcov mare, pe care să-l tai în bucăţi, apoi să-l pui în blender. Adaugă şi puţină făină pentru a crea o pastă omogenă, apoi aplic-o pe faţă.

După 10 minute, timp în care vitaminele din morvov şi-au făcut treaba, iar masca s-a uscat, clăteşte-te cu apă caldă. Aplică această mască din morcovi în fiecare zi şi vei vedea cum cicatricile acneei se vor vindeca în timp.

Şi sucul de morcovi este ideal pentru a avea o piele vizibil mai frumoasă. Urmează aceeaşi procedură ca în cazul măştii şi vei vedea diferenţa în cel mai scurt timp.

Pentru o regenerare mai rapidă a pielii, poţi consuma morcovi cât mai des, iar vitamina C şi antioxidanţii din aceste legume vor lucra din interior spre exterior. Sucul de morcovi este ideal vara, căci acesta te va proteja de arsurile solare specifice sezonului cald.

Sursa foto livestrong.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top