Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP IULIE 2015 LEU

Horoscop Lunar

HOROSCOP IULIE 2015 LEU

Citește horoscopul lunii IULIE pentru zodia LEU!

HOROSCOP IULIE 2015 LEU. Ai mare nevoie de atenție și afecțiune în această lună. Simți că lucrurile nu sunt așa cum ar trebui și faci eforturi pentru a te stabiliza pe plan sentimental. Cu toate acestea, senzualitatea este la ea acasă în luna iulie. Vei cunoaște persoane noi și vei avea parte de aventuri amoroase care te vor scoate din rutina zilnică. Viața ta sexuală este înfloritoare și vei trăi experiențe de neuitat.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERĂ PROFEȚIA ZILEI ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

Revin asupra ta amintiri din trecut și chiar persoane pe care nu credeai că le vei mai vedea vreodată. Vei fi uimit de faptul că aceastea încă au sentimente pentru tine și este posibil să se leg eo nouă relație. Ai însă grijă, lucrurile nu sunt așa cum te aștepți și cel mai indicat este să nu îți faci planuri!

HOROSCOP IULIE 2015 LEU. Vei avea multe șanse și oportunități nemaipomenite pe plan profesional. Câștigurile vor fi pe măsură, iar tu ești rezervat în privința cheltuielilor. Acest lucru te va ajuta să economisești ceva bănuți și să pui la cale planul unei vacanțe sau al unei investiții.

Te simți bine, ai multă energie și foarte mult bunădispoziție. Te numeri printre cele mai populare persoane din cercul tău de prieteni și toată lumea vrea să fie în preajma ta. Nu te lăsa înșelat de aparențe, căci există toate șansele să te arzi. Din punct de vedere al sănătății este bine să te proetejezi, căci există riscul apariției unor răceli, gripe sau chiar accidentări. Nu ești în cea mai bună formă pe acest plan.

Sursa foto: Revista TEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top