Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Latura obscură a zodiei tale

Fiecare persoană ascunde un mic demon înăuntru. Află ce se află în spatele zodiei tale: Astrele au descoperit latura ta ascunsă și de nedorit spre a fi cunoscută!

LATURA OBSCURĂ A ZODIEI TALE:
BERBEC

Adesea te folosești de slăbiciunile celor din jur pentru a te putea ridica. De cele mai multe ori, reușești să îi sperii pe apropiații tăi cu impulsivitatea caracteristică.

TAUR
Ascunzi o latură egoistă care nu apare la prima vedere. Deși pari o persoană extrem de bine centrată pe a face bine celor din jur, orgoliul tău te poate determina să le faci și rău din când în când.

CITEȘTE ȘI: CÂT TIMP DUREAZĂ DRAGOSTEA PENTRU FIECARE ZODIE
GEMENI
Ești o persoană complexă. Versatilitatea ta poate da bătăi de cap oricui. Latura ta obscură poate fi educată în timp, și anume: nu mai judeca lumea superficial. Așteaptă să îi cunoști înainte de a pune etichete.

RAC
Poți acționa necugetat din cauza sensbilității tale crescute. Ești o fire extrem de emoțională iar atunci când te simți vulnerabilă îi ataci pe cei din jur cu jigniri destul de urâte, de care apoi îți pare rău.

LEU
Leii pot avea ură de clasă. Adică pot strâmba din nas dacă stau în același compartiment de tren cu cineva mai sărac sau mai puțin instruit decât ei.

FECIOARĂ
Latura ta obscură este latura care îți creează cele mai multe probleme în viața socială: critici prea mult și prea des. Știi să îți argumentezi foarte bine părerea și, chiar dacă de multe ori ai dreptate, simplul fapt că spui pe șleau tot ce îți trece prin cap îți poate creiona un portret de persoană de neacceptat.

BALANȚĂ
Principala problemă a balanțelor este de multe ori răceala cu care pot trata anumiți oameni, chiar prieteni în multe cazuri. Ferește-te de privirea întunecată a unei Balanțe: vei avea coșmaruri toată viața.

SCORPION
Personalitatea histrionică a Scorpionului face ca majoritatea să îl privească drept o persoană sărită de pe fix, o persoană care de multe ori te poate băga în sperieți.

SĂGETĂTOR
Pentru Săgetător nu s-a găsit o latură obscură, ca și în celelalte cazuri, însă au și ei ceva negativ sub haina aparenței: pot purta pică unor persoane care nu merită asta.

CAPRICORN
Capricornul taie în carne vie cu cifrele! Totul în viață înseamnă calcule! Imposibilitatea de a comunica cu un Capricorn altfel decât practic și rațional este semnalul că această zodie este extrem de materialistă.

VĂRSĂTOR
Ești cel mai misterios semn zodiacal. Felul tău de a fi nu va fi niciodată pe deplin înțeles și cunoscut de către ceilalți. Poți lăsa impresia unei zâne bune dar și a unei vrăjitoare camuflate în prințesă.

PEȘTI
Latura obscură a zodiei tale scoate în evidență modul în care iei decizii. Te pripești de cele mai multe ori din cauza nesiguranței. Ești o fire sensibilă și poți face rău acționând din timiditate și frustrare.

Sursa foto: wallpaperstone.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top