Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 25 februarie 2014

Horoscop 25 februarie 2014 – Berbec
Te cam joci cu banii de care dispui, furat ba de o tentatie, ba de un capriciu de moment. Daca nu te opresti la timp, iti vei dezechilibra bugetul intr-un moment in care nu prea se intrevad solutii de a-l intari. Esti probabil influentat de cineva din anturaj care o duce mult mai bine decat tine din punct de vedere financiar si cand vezi ca el cheltuieste in nestire, esti tentat sa faci la fel. Or, tu nu esti pe acelasi nivel financiar cu el iar risipa va lasa urme. Tine-ti in frau cheltuielile, nu e momentul cel mai potrivit pentru abuzuri!

Horoscop 25 februarie 2014 – Taur
Stresul s-a acumulat si ai tendinta de a raspunde agresiv la orice afront, dar aceasta atitudine nu face bine nimanui. Nici tu nu te simti prea bine ca esti nevoit sa vorbesti pe acest ton si nici interlocutorii tai nu-ti vor agrea prea mult compania daca esti mereu pus pe harta. Incearca sa tii cont de starea celor din jur care nu e tocmai buna si chiar si cea mai banala replica ii poate deranja. Daca amicii tai trec prin momente dificile, nu mai veni si tu cu nervi si critici odata in plus, pentru ca si asa le merge prost!

Horoscop 25 februarie 2014 – Gemeni
Cu tovarasul potrivit alaturi, esti gata sa dai startul unui proiect nou, entuziasmant, care va implica mari resurse de energie si ambitie din partea amandurora. Impreuna, totul va merge excelent, pentru ca fiecare investeste ce are mai bun si ce stie mai bine! Va completati perfect unul pe altul, va sustineti reciproc, va sfatuiti in permanenta, iar aceasta buna colaborare se va lasa cu succese de care veti beneficia laolalta. Singuri, fiecare, separat, nu ati avea aceleasi rezultate, dar in tandem totul evolueaza mult mai usor!

Horoscop 25 februarie 2014 – Rac
Arunca o privire inapoi in trecut, pentru ca de acolo poate sosi acum informatia care poate face lumina intr-o problema careia nu-i mai dai de cap de la o vreme. Posibil sa fi cunoscut candva pe cineva care ti-a dat un sfat pe care, din diverse motive, l-ai uitat, dar noroc ca memoria nu-ti joaca feste si reusesti sa iti aduci aminte imediat de acele date care iti sunt acum utile. Trece in revista cunostintele tale din trecut, pentru ca acolo gasesti exact omul care iti poate deschide acum o portita spre rezolvarea situatiei in care te simti blocat.

Horoscop 25 februarie 2014 – Leu
Toate iti merg de minune datorita oamenilor cu care faci azi echipa. Gasesti de fiecare data partenerii potriviti, care iti seamana sau au aceleasi interese ca si tine, si cat timp vasliti impreuna in acelasi sens, nu ai motive de nemultumire. Pentru a avea o zi de succes in ceea ce-ti propui, trebuie sa-ti gasesti mai intai colaboratorii de nadejde iar azi ai toate sansele sa atragi alaturi de tine exact oamenii perfect compatibili stilului tau de a fi, dar si scopurilor propuse. Parca ati fi din acelasi aluat, incat nici tie nu-ti vine a crede cum de v-ati gasit!

Horoscop 25 februarie 2014 – Fecioara
Esti cuprins de un entuziasm nou, care de obicei nu te caracterizeaza, dar acum ai o motivatie fantastica la orizont care te obliga sa-ti canalizezi energia doar spre acel punct. Probabil ai si persoane foarte dinamice alaturi de tine care te stimuleaza de minune si va uniti fortele pentru a vedea acel tel atins cat mai repede. Nici nu mai ai rabdare, ai vrea sa sari peste etape si sa ajungi la varful visat, care, daca iti pastrezi acest tonus pana la capat, va deveni realitate extrem de curand. Insista, lupta, fa mai mult decat esti capabil!

Horoscop 25 februarie 2014 – Balanta
Muncesti mult, dar nu prea dai randament, pentru ca ceva iti lipseste. Ori nu esti prea motivat de ceea ce te asteapta la final, ori energia ta e pe terminate si tare ai avea nevoie de o pauza, ori nu ai colaboratori de nadejde care sa contribuie eficient la ceea ce aveti de facut impreuna. Totusi vei incerca de unul singur sa duci mai departe ce ai inceput, acordand maxima atentie sarcinilor asumate, dar rezultatele vor fi mult sub asteptari, avand, uneori, impresia ca muncesti prea mult pentru ceva ce nu ar merita atata implicare.

Horoscop 25 februarie 2014 – Scorpion
Este o zi de mare succes, si orice ti-ai pune in minte, ti-ar iesi de minune! Indrazneste cat mai sus, nu te multumi cu lucruri marunte, pentru ca azi parca te-ai afla sub o aripa protectoare ce te ajuta sa faci orice, oricat de dificil ar parea. Daca ai un mare plan profesional in gand, hai, da-i startul acum! Daca ti-au picat ochii pe o persoana anume la care pana acum doar visai, hai, fa un pas in fata si cucereste-l! Toate sunt la cote maxime azi si esti ajutat de noroc, de curaj, de energie pozitiva pentru o reusita de proportii de care vei fi mandru.

Horoscop 25 februarie 2014 – Sagetator
La cata pasiune pui tu in relatiile cu cei din jur, te-ai astepta ca si ceilalti sa-ti raspunda la fel, dar te inseli. Nu ai parte nici de amabilitatea sperata, nici de semne de afectiune sau de simpatie, de parca ai atrage alaturi de tine inamici, nu prieteni. Fii deci mai atent cum te dedici lumii pentru ca, orice ai facem tot va iesi cineva sifonat si isi va elibera nervii pe tine. Fii sigur ca nici nu merita sa investesti atata energie in relatiile cu cei din preajma ta azi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, isi vor arata latura ostila. Daca dispar din cercul tau de amici, nu e nicio paguba!

Horoscop 25 februarie 2014 – Capricorn
Discutiile pe care le ai cu cei dragi au rolul de a echilibra o stare de lucruri oarecum incerta. Fiecare isi asuma anumite responsabilitati pe care ti le va respecta, ca atare proiectele voastre comune evolueaza bine spre ceea ce isi doreste fiecare. Aveti interese similare si va uniti fortele in acelasi sens. Te poti baza pe ei, pe ajutorul lor, pe promisiunile lor, pentru ca nu vor ramane doar cuvinte aruncate in vant, ci fapte concrete. E o placere sa lucrezi alaturi de ei, pentru ca-i vezi la fel de serios implicati in scopul comun pe care vi l-ati ales.

Horoscop 25 februarie 2014 – Varsator
Nu lua in serios criticile care sosesc azi din toate partile, pentru ca s-ar putea sa nu fie rau intentionate, asa cum ti se pare. Daca tratezi cu umor replicile celor din jur, vei depasi mult mai usor momentele, pentru ca daca le pui la suflet, risti sa-ti strici toata ziua. Unii comenteaza ceea ce faci, dar fara a avea intentii negative, ci doar asa, de dragul conversatiei. Raspunde-le si tu lor cu aceeasi moneda, pentru ca nu are rost sa fii agresiv la cea mai banala replica la care ar merita doar sa razi.

Horoscop 25 februarie 2014 – Pesti
Te afli in compania unor persoane cu care, altadata, aveai o relatie constructiva din care fiecare avea ceva de castigat, dar azi colaborarea scartaie. Problema e atitudinea celor pe care-i ai alaturi, pentru ca unii nu au incredere in rezultatele pentru care lucrati umar la umar si, cu o astfel de atitudine pesimista, negativista si ostila, cum sa apara succesul? Daca vrei sa fie o zi de succes, alege-ti cu mai multa exigenta tovarasii de lucru, pentru ca totul va merge ca pe roate alaturi de oameni la fel de interesati, la fel de dornici de coopera si la fel de deschisi spre provocare. Nu poti lucra cu cei care se tem chiar si sa incerce.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top