Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 26 februarie 2014

Horoscop 26 februarie 2014 – Berbec
Esti pregatit pentru o mare schimbare in viata ta, de care iti legi acum toate sperantele! Ca e vorba de sansa de a-ti schimba sensul in cariera sau de o mutare de domiciliu, ai mari asteptari de la acest moment caruia ii acorzi o semnificatie cu iz de unicat in destin. Esti sigur ca faci pasul cel bun, ca de acum inainte lucrurile evolueaza pe un nivel superior decat inainte deci cum sa nu privesti totul intr-o nota optimista? Abia astepti ca ceea ce acum decizi sau deja pornesti sa ajunga la apogeu, pentru ca simti ca va fi o realizare personala demna de mandrie si lauda!

Horoscop 26 februarie 2014 – Taur
Te-ai impotmolit intr-un punct sensibil in proiectul ce parea sa inainteze foarte bine in ultima vreme. Azi stai pe loc ca sa treci in revista etapele parcurse si a gasi pe unde se ascunde hiba. Asuma-ti cu mai mult curaj propriile greseli, pentru ca ai comis pe undeva o eroare care isi arata acum latura negativa. Sta in puterea ta sa treci peste acest hop cu o noua lectie invatata ce te va ajuta ca, altadata, sa rezolvi totul mult mai bine. E normal ca, pe moment, cat timp cauti solutii sa-ti pierzi curajul de a merge mai departe, dar dupa aceea totul va merge ca nou!

Horoscop 26 februarie 2014 – Gemeni
Ai o multime de plati de adus la zi. Sunt mici, la prima vedere, si ai impresia ca nu va fi nicio problema sa le tai dintr-un foc de pe lista de datorii, dar cand vor incepe sa se adune ba una, ba alta, chiar minore fiind, iti vei da seama ca ajungi la o suma prea mare pe care, cel putin acum, pe moment, nu o detii. Nu te implica in prea multe, nu cumpara o mie de lucruri, pentru ca nu vei putea achita tot ce ti-ai propus si vei genera singur un blocaj financiar. Mai amana unele facturi care nu sunt atat de urgente si pe altadata! Nu iesi la cumparaturi cu toti banii la tine, pentru ca se duc intr-o clipa pe nimicuri!

Horoscop 26 februarie 2014 – Rac
Teama altora are efecte neplacute si asupra ta pentru ca te influenteaza in sens negativ. Cand auzi de la ei doar povesti triste despre tot felul de probleme nerezolvate, nu poti ramane de piatra si incepi sa suferi alaturi de ei, scotand la lumina si propriile tale motive de suparare. Lucrurile ar merge mult mai bine daca ai lupta cu propriile temeri, pentru ca cei din jur chiar mizeaza pe sensibilitatea ta si incearca sa te domine emotional printr-o adevarata campanie de intimidare. Nu trebuie sa le dai satisfactie, tu esti mai puternic!

Horoscop 26 februarie 2014 – Leu
Esti in fata unei alegeri si nu poti lua singur decizia, pentru ca ambele variante care ti se deschid sunt cam la fel. Desi esti mult mai ferm in decizii de obicei, de data aceasta mereu apare cineva care te influenteaza, si oscilezi intre cele doua directii fara sa te poti opri asupra uneia singure. Mai amana raspunsul, nu e atat de urgent sa-ti exprimi ultimul cuvant tot acum, pentru ca si sfaturile pe care le primesti de la ceilalti sunt foarte contradictorii si mai mult te deruteaza. Vei alege singur, dar nu azi!

Horoscop 26 februarie 2014 – Fecioara
Combina cu succes cele doua calitati ale tale de care, cel putin azi, dai dovada din belsug: e vorba de tenacitate, rezistenta, prudenta la care se adauga un plus de tupeu si de dorinta de a schimba ceva. Din aceasta combinatie de forte nu poate iesi decat un rezultat excelent care va sta la baza succeselor tale viitoare. Lasa timiditatea si modestia deoparte, pentru ca acum castiga cei indrazneti, cei care fac un pas in fata cu incredere maxima in propria valoare. Tu te poti afla azi printre cei de acest gen!

Horoscop 26 februarie 2014 – Balanta
Ti-ai pierdut increderea in sansele de reusita ale unei actiuni si, cat timp nu apare nimic care sa-ti ridice moralul, stai pe margine fara sa mai faci nimic. Daca te inchizi singur intr-o carapace sumbra, risti sa ratezi o multime de ocazii bune care vor trece pe langa tine si pe care nu le vezi din cauza atitudinii negativiste la tot ce ti se propune. Te-a coplesit pesimismul si ai tendinta de a vedea in jur doar ce e mai rau, cand, cu siguranta, trec pe langa tine suficiente ocazii care te-ar putea scoate din aceasta pasa proasta. Nu-ti turna cenusa in cap degeaba si lupta cu apatia care te incearca!

Horoscop 26 februarie 2014 – Scorpion
Ai de a face cu generatii foarte diferite si cu fiecare trebuie sa-ti adaptezi modul de comunicare conform varstei. De la cei maturi ai multe de invatat si iti recunosti limitele intelectuale, asteptand lectiile pe care vor sa ti le impartaseasca. Daca cel matur esti tu, vei avea ocazia sa oferi si tu celor incepatori o lectie buna de viata, pentru ca ai un as in maneca pe care il vei pune in valoare la momentul potrivit. Trebuie sa stii sa te folosesti cu intelepciune de anii pe care-i porti pe umeri, recunoscandu-ti pozitia fata de cei aflati la distanta mare de ani fata de tine: in plus sau in minus.

Horoscop 26 februarie 2014 – Sagetator
Mare grija la schimbarea de sens pe care esti gata sa o decizi astazi, deoarece e posibil sa nu fie chiar cea mai buna alegere! Esti atras de un drum facil, promitator la prima vedere, dar care ascunde multe primejdii sau compromisuri pe care, mai devreme sau mai tarziu, le vei regreta. Nu accepta ceva nepotrivit caracterului tau doar pentru ca ti se promite ceva tentant la final, pentru ca e un pret mult prea mare de platit pentru tine. Chiar daca acum ti se pare ca e singura solutie, dupa o vreme iti vei da seama ca nu merita. Gandeste-te de doua ori!

Horoscop 26 februarie 2014 – Capricorn
Nu te afli in cea mai buna companie pentru ceea ce ai de facut astazi, dar nu ai cum sa schimbi situatia. Trebuie sa te adaptezi unor oameni incarcati negativ, care te molipsesc si pe tine de tristete. Chiar daca intentiile lor sunt aparent bune, felul in care le pun ei in aplicare nu e in acord cu starea ta de spirit, pentru ca ei le pun mai intai pe cele rele in fata. Cum sa ajungi la rezultate bune cand toate suna riscant, rau, periculos? Nu poti da randament cand toti cei din jur te trag inapoi cu discutii panicarde, dar faci totusi niste sacrificii pentru a nu-i enerva si tu odata in plus.

Horoscop 26 februarie 2014 – Varsator
Atitudinea cu care te inconjoara cei din jur este motorul principal de energie pozitiva pentru tot ce ti-ai propus pentru azi. Faptul ca peste tot esti primit cu simpatie, cu zambetul pe buze, cu o vorba buna, se va dovedi a fi exact ce aveai nevoie pentru a prinde curaj si a duce la capat proiectul la care iti aduci contributia. E o placere sa lucrezi intr-o atmosfera atat de cooperanta, de amicala, de optimista, pentru ca esti sustinut si apreciat sincer, ceea ce te motiveaza sa mergi si mai departe. Totul iti iese de minune si ai de ce sa fii mandru!

Horoscop 26 februarie 2014 – Pesti
Daca tot vrei sa intri in polemici cu toata lumea, bazeaza-te numai pe cunostinte solide in acele domenii care nasc atatea controverse. Nu-ti da cu parerea fara sa ai in spate si bagajul potrivit de experiente. Daca nu ai date foarte certe, imediat se va trezi cineva sa te contracareze si nu se stie cat de bine vei face fata confruntarii. Ai tu un as in maneca de care te poti folosi cu succes, pentru ca ai studiat problema indelung si ceea ce spui acum cu atata vehementa e fapt concret pentru care ai baga si mana in foc, convins ca nimeni nu te-ar putea contrazice!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top