Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

4 lucruri la care se gândesc femeile în timpul acestui tip de sex

Multe femei sunt încântate de un tip de sex care, din nefericire, în România încă este un subiect tabu. Haideți să vorbim pe șleau despre ce le place femeilor și mai ales ce fel de temeri au acestea când li se face sex oral.

4 lucruri la care se gândesc femeile în timpul acestui tip de sex:
1. NU M-AM DEPILAT CUM TREBUIE
Multe femei se entuziasmează foarte tare atunci când se pregătesc pentru o partidă furtunoasă de amor și, dacă se depilează, mereu se găsește un fir de păr răzleț după aceea, care poate strica toată seara. Teama unei femei în momentul în care partenerul îi oferă plăcere este justificată deoarece s-ar putea să îl piardă definitiv.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII CARE ADORĂ SEXUL ÎN AER LIBER
2. OARE VOI AVEA ORGASM?
Femeile care nu au trăit niciodată sexul oral pe pielea lor își pun întrebarea dacă vor ajunge cu adevărat la orgasm și nu îi vor dezamăgi pe partenerii lor. Sunt multe situații când femeile își aleg partenerul greșit, așa că vina unui eșec în pat se împarte la doi.

3. DACĂ FAC O MIȘCARE INTERESANTĂ?
Nu încerca să faci mișcări bruște, lucruri pe care le-ai văzut în filmele deocheate sau alte fantezii din capul tău pentru că partenerul s-ar putea speria și… adio plăcere! Poartă-te firesc și implică-te în tot ceea ce trăiți împreună în intimitate.

4. DACĂ FACE UN SEX ORAL ATÂT DE BUN, OARE SE PRICEPE ȘI LA TREBURILE CASNICE?
Faci mare greșeală dacă te gândești să îl iei de soț doar pentru că ți-a oferit câteva clipe de explozie. Conform unui studiu realizat de cercetătorii americani, bărbații care se pricep bine la pat au lipsuri în altă parte.

Sursa foto: Cosmopolitan Spania

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top