Connect with us

Revistateo.ro

sarcina

Stiri

A rămas gravidă de 17 ori, dar a pierdut fiecare sarcină. Ce s-a întâmplat în continuare i-a schimbat viața

Visul oricărei femei este să fie mamă, să dea viață unui suflet. Acest vis a fost însă năruit de 17 ori în cazul unei britanice, iar medicii au anunțat-o că este însărcinată pentru a 18-a oară.

CITEȘTE ȘI: 10 momente în care ai nevoie de MAMĂ, chiar dacă ești deja mare

Orice mamă spune că durerile nașterii sunt cumplite, însă toate pălesc atunci când aud plânsetul sufletului tocmai adus pe lume. La astfel de sentimente spera și Tasha Adams, din Londra, în momentul în care a flat că este însărcinată pentru prima oară.

Din păcate, o serie de complicații au dus la pierderea sarcinei, dar britanica a reușit să treacă peste acest moment dureros. Bucuria că va deveni mamă i-a revenit când a descoperit că poartă un al doilea copil în pântecele sale. Dar pentru că o nefericire nu vine niciodată singură, tânăra nu a putut duce nici de data aceasta sarcina până la termen.

Coșmarul nu s-a încheiat pentru londoneză, ba dimpotrivă, parcă nu se mai termina. Sarcină după sarcină, toate pierdute, o făceau pe femeie să creadă că nu va putea niciodată să strângă la piept propriul copil.

De 17 ori Tasha a fost nevoită să asculte cum doctorii îi spun că sarcina a fost una cu probleme și, în ciuda eforturilor depuse de aceștia, nu s-a putut face nimic pentru fetuși.

În momentul în care a aflat că poartă cel de-al 18-lea copil, femeia nu și-a pierdut speranța și a mers mai departe cu sarcina. Din nefericire, coșmarul a revenit fix în a 8-a lună de sarcină, când a realizat că fetusul nu se mai mișcă în burta.

Speriată că va avea parte de încă un eșec, Tasha a mers de urgență la spital, unde a fost internată imediat. Au urmat 3 zile extrem de intense, timp în care femeia spera doar să își audă copil plângând.

Din fericire, britanica și-a îndeplinit visul de-o viață, iar copilul s-a născut sănătos. „De 17 ori am incercat sa fiu mama, de fiecare data fatul a murit in pantece! Simteam ca traiesc un blestem. Acum, pana nu i-am auzit plansetul, nu am putut sa stau linistita! Mi s-a indeplinit in sfarsit visul de a fi mama”, a spue ea bucuroasă că în sfîrșit este mama.

Sursa foto babble.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top