Connect with us

Revistateo.ro

amanta

Stiri

Povestea unei femei înșelate: „AM AJUNS PRIETENĂ CU AMANTA SOȚULUI”

Sigur o să vi se pară ciudată povestea mea, însă așa este. Am ajuns prietenă cu amanta soțului meu și nu, nu m-a înșelat cu cea mai bună prietenă.

CITEȘTE ȘI: Scrisoare către fostul meu, care a preferat pornografia în locul meu

Am cunoscut-o pe Andreea (nu-i voi dezvălui adevărata identitate) la o petrecere organizată de firma la care lucrează soțul meu. Era noua parteneră din companie, o femeie perfectă, blondă, cu forme apetisante, însă nu asta o face să iasă în evidență, ci încrederea în sine.

Când intră într-o încăpere, toate privirile sunt ațintite asupra ei și nu mă refer aici doar la cele ale bărbaților. Când mi-a prezentat-o soțul meu am știut din prima că vom deveni bune prietene și așa a fost. Era mereu pozitivă și cu zâmbetul pe buze, știa cum să mă încurajeze și să mă facă să am încredere în mine.

Nu am văzut-o vreodată supărată sau nervoasă și la orice oră era gata să sară în ajutor, fără să se plângă că face asta, la fel cum mi s-a întâmplat în trecut cu „fetele”.

Eu în schimb eram la polul opus, mereu epuizată și încercam cu greu să mă împart între job, soț, cei doi copii, cumpărături și multe altele. Plângeam aproape zilnic și eram mereu nemulțumită de viața mea. Acum că stau să mă gândesc, mereu mă ajuta cu cei mici, îi ducea sau îi lua de la școală și chiar dacă simțeam că nu mai fac față, Andreea era acolo pentru mine.

Ajunsesem la un moment dat să-i mulțumesc lui Dumnezeu că a trimis-o în viața mea și a soțului meu. Nu-mi era doar mie sprijit, ci și lui. Mă rog, după ceva vreme am aflat că pentru el reprezenta un alt fel de sprijin.

La un moment dat am ajuns chiar să formăm o familie de trei, mare și fericită. Încă sunt șocată căci, pe lângă faptul că mi-am pierdut soțul, la care am ținut enorm în cei 15 ani de căsnicie, mi-am pierdut și cea mai bună prietenă. Mă simt trădată din toate părțile acum și nici nu mai știu cine este de vină. El, care mi-a jurat în fața lui Dumnezeu că îmi va fi alături până la moarte și dincolo de ea, sau Andreea, care m-a făcut să am încredere orbește în ea și să o primesc cu brațele deschise în viața mea, în timp ce soțul meu o aștepta cu brațele deschise în patul nostru?

Sau, poate singura vinovată sunt eu…?

Sursa foto askmen.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top