Connect with us

Revistateo.ro

Ferește-te de aceste mituri despre îngrijirea părului!

Stiri

Ferește-te de aceste mituri despre îngrijirea părului!

Îți dorești un păr sănătos și puternic, însă orice ai face se pare că nu reușești să îl obții? Iată câteva mituri de care trebuie să te ferești dacă vrei să ai un păr frumos!

CITEȘTE ȘI: GREȘELI MAJORE CARE PROVOACĂ RUPEREA PĂRULUI. SI TU FACI ASTA!

Există numeroase sfaturi despre îngrijirea părului, însă de cele mai multe ori acestea nu dau rezultatele pe care ni le dorim și nu funcționează în modul în care ne-am așteptat. De asemenea, circulă și numeroase mituri care ne duc în eroare de foarte multe ori. Iată câteva dintre acestea și cum te poți feri de ele!

Multe persoane sunt de părere că perierea părului este mai benefică decât pieptănarea, însă adevărul este că atât firul de păr cât și scalpul reacționează mult mai bine la pieptăn. Acestea descurcă mai bine părul, stimulează circulația de la nivelul scalpului și ajută la răspândirea uleiurilor naturale produse de pielea capului. Prin răspândirea acestor uleiuri părul este hidratat în permanență.

Un alt mit foarte popular este acela că părul trebuie spălat cât mai rar, căci spălatul prea des îl deteriorează. Adevărul este că podoaba capilară trebuie spălată ori de câte ori este necesar. Pe timpul verii, când transpiri foarte des, se acumulează în zona cefei și nu numai o mulțime de praf, microbi și transpirație. Acestea trebuie îndepărtate ori de câte ori este nevoie. Este extrem de importatn să utilizezi produse de îngrijire potrivite pentru părul tău. Astfel nu vor exista probleme și te poți spăla liniștită ori de câte ori este cazul.

Produsele de îngrijire care conțin ingrediente chimice trebuie evitate întotdeauna. Acest mit este probabil cel mai popular. Este adevărat că măștile și tratamentele naturale sunt extrem de benefice pentru păr, însă în general, acțiunea acestora este lentă și de moment. Pentru o îngrijire corespunzătoare părul necesită și produse profesionale, care întăresc firele și protejează scalpul.

Sursa foto: makeupandbeauty.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top