Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

La ce vârstă se vor îndeplini cele mai mari visuri ale fiecărei zodii

Omul este angrenat într-o continuă luptă de supraviețuire pentru a-și atinge visul. Află în ce perioadă a vieții tale îți vei îndeplini cele mai mari visuri, conform astrelor.

La ce vârstă se vor îndeplini cele mai mari visuri ale fiecărei zodii:
BERBEC

Principalul tău vos are legătură cu cariera. Îți dorești să devii o persoană celebră, să fii apreciată pentru tot ceea ce faci. Vârsta cea mai bună: 34-36 ani.

TAUR
Visezi să ai casa ta, o familie frumoasă, câteva animale în curte și o grădină superbă de flori. Toate acestea devin realitate, după 40 de ani.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL VERII – SCHIMBĂRILE MAJORE PENTRU VIAȚA TA
GEMENI
Marele tău vis este să ai un trup de invidiat. Pentru asta faci eforturi considerabile. Cel mai mulțumit de corpul tău vei fi la 30 de ani.

RAC
Nu ai cine știe ce vise, însă este evident că dorești să întâlnești cu adevărat sufletul pereche. El va fi mereu lângă tine. Ziua în care vei observa asta va fi o zi de toamnă, la 33 de ani.

LEU
Vrei să creezi dar nu știi cum să te apuci de treabă. Marele tău vis este să ai o galerie de artă sau să excelezi în orice domeniu artistic. Cu multă trudă, asta se va întâmpla la 55 de ani.

FECIOARĂ
Visul tău suprem este să te muți într-o altă țară. De fapt, ți-ar plăcea să peregrinezi încontinuu. Șansele cresc considerabil după 27 de ani.

BALANȚĂ
Visezi la un copil, cel mai mult pe lumea asta. Acesta poate veni în trei etape (trei oportunități unice de a avea un copil), și anume la 23, 26 sau 29 de ani.

SCORPION
Tot ce îți dorești este o viață simplă: fără agitație, fără scandaluri – așa cum te-ai obișnuit până acum. Abia la 60 de ani vei sta liniștită.

SĂGETĂTOR
Visezi să fii în capacitatea de a ajuta oamenii oricând și la orice oră. S-ar putea să deschizi un centru de ajutorare sau să te implici în campanii umanitare după vârsta de 40 de ani.

CAPRICORN
Cel mai mare vis al tău este să devii foarte bogat și, dacă se poate, și celebru. Între 32 și 35 de ani ai toate șansele din lume!

VĂRSĂTOR
Visezi să devii o mare actriță, cântăreață, pictoriță sau balerină. Dacă începi de tânără, vei cunoaște faima până în 30 de ani.

PEȘTI
Să te refugiezi pe o insulă exotică pentru a trăi experiența celei mai profunde intimități este ceea ce îți dorești cel mai tare. Răbdare, se va întâmpla după vârsta de 45 de ani.

Sursa foto: blog.doctoroz.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top