Connect with us

Revistateo.ro

inima

Naturiste

Cum să îți vindeci inima cu un remediu vechi de peste 1000 de ani

Leacul la care au apelat în secret multe persoane importante ale planetei este vechi de peste 1000 de ani și a reușit să vindece bolile cardiovasculare care afcetează inima a mii de oameni în prezent.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERĂ ALTERNATIVELE NATURALE ALE ANALGEZICELOR

Remediul care îți vindecă inima a fost inventat de călugărița Hildegard von Bingen, o vizionară și o mare cunoscătoare a secretelor plantelor. Femeia a trăit până la vârsta de 81 de ani, în condițiile în care pe vremea ei speranța de viață în rândul femeilor nu trecea de 40. Leacurile sale nu au nevoie de prea multe recomandări. Acestea se află în prezent, în circulație în Occident și reușesc să-și dovedească aproape de fiecare dată eficiența.

Remediul vechi de peste 1000 de ani s-a dovedit perfect pentru sistemul cardiovascular și foarte eficient în cazul majorității bolilor și afecțiunilor cardiovasculare.

Iată care este rețeta ce te ajută să îți vindeci inima! Ai nevoie de:

– 10 tulpini de pătrunjel proaspăt

– 1 litru de vin roșu

– 2 linguri de oțet de vin

– 300 de grame de miere naturală

Mod de preparare:

Se introduc tulpinile de pătrunjel într-un litru de vin roșu și se adaugă cele două linguri de oțet de vin. Acest amestec se va fierbe zece minute la foc mic, trebuie să fiți atent pentru că vor face spumă. Apoi, se adaugă mierea de albine și se lasă la fiert încă două minute, timp în care se amestecă constant. Se strecoară vinul fierbinte și se toarnă în sticle de sticlă. Incercați să le închideți cât mai bine.

Pentru ca inima dumneavoastră să funcționeze cât mai bine, este recomandat să consumați o lingură din acest remediu dimineața, pe stomacul gol, pana la dispariția simptomelor. Pentru afecțiuni grave se recomandă administarea prelungită a acestui remediu și, bineînțeles, un consult cardiologic mai amănunțit.

Sursa foto: bathroom-sink.org

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top