Connect with us

Revistateo.ro

Șamponul cu usturoi oprește căderea părului. Iată cum trebuie să îl folosești!

Stiri

Șamponul cu usturoi oprește căderea părului. Iată cum trebuie să îl folosești!

Ai apelat la nenumărate trucuri pentru a opri căderea părului, însă nu ai obținut niciun rezultat? Șamponul cu usturoi poate fi soluția!

Usturoiul este un ingredient folosit foarte des în bucătăriile lumii, însă el are și multe alte întrebuințări care îi pot ușura viața. De curând s-a demonstrat că acesta are un rol foarte important în oprirea căderii părului. Proprietățile sale antibacteriene și vindecătoare au transformat usturoiul într-un medicament utilizat încă din cele mai vechi timpuri.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ÎȚI FACI SINGURĂ ȘAMPON DE CASĂ

Șampoanele pe bază de extract de usturoi ajută la tratarea infecțiilor scalpului și stimulează creșterea părului. Dacă vrei să stopezi cu adevărat căderea firelor de păr, caută un șampon pe bază de usturoi și vei vedea rezultatele. Circulația de la nivelul scalpului va fi îmbunătățită, vei scăpa de mâncărimi și iritații, părul despicat și deteriorat va fi reparat, iar podoaba ta capilară va fi mai deasă și mai puternică în doar câteva săptămâni. Există formule fără miros, care curăță părul în profunzime și nu lasă în urmă o aromă neplăcută.

Pentru rezultate și mai bune poți să folosești căței de usturoi direct pe scalp. curăă un câțel de usturoi și taie-l în jumătate. Masează ușor scalpul cu usturoi timp de 2-3 minute. Un alt tratament indicat înainte de a folosi șamponul cu usturoi, este cel cu ulei de cocos. Încălzește 2 linguri de ulei de cocos și zdrobește un cățel de usturoi. Amestecă cele două ingrediente și aplică-le pe zonele cu probleme. Lasă-le să acționeze 20 de minute și apoi spală-te cu șamponul cu extract de usturoi.

Pe lângă faptul că oprește căderea părului, șamponul cu usturoi te va ajuta să ai o podoabă capilară strălucitoare, puternică și sănătoasă, dacă îl utilizezi de cel puțin două ori pe săptămână.

Sursa foto: thefoolishobsession.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top