Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cea mai mare perversiune sexuală ascunsă a fiecărei zodii

Dacă noaptea toate pisicile sunt negre atunci în mod cert toate zodiile au o latură perversă ascunsă. Iată horoscopul perversiunilor sexuale. Vezi care este cea mai mare perversiune ascunsă de fiecare zodie.

BERBEC
Sexul în mijloacele de transport în comun. Fie că este vorba de tren, tramvai sau troilebuz, câtă vreme există puțini oameni ce ar putea surprinde aventura este suficient de excitant pentru orice Berbec.

TAUR
Deși pare foarte clasic în privința sexului, nativul Taur are și el anumite dorințe ascunse. Cea mai mare perversiune sexuală, dacă se poate numi așa, este să facă sex într-un mediu rural, printre căpițele de fân.

CITEȘTE ȘI: CE PERSONALITATE SEXUALĂ AI ÎN ZODIACUL INDIAN
GEMENI
Gemenilor le place sexul pe furiș, oriunde îi apucă. Deși nu vor să recunoască, acestora le place să joace rolul durului într-un act sexual, recurgând la cuvinte obscene și mici lovituri care nu pun în pericol deloc relația, deoarece sunt departe de ceea ce înseamnă BDSM.

RAC
Firi destul de liniștite și cu capul pe umeri, ai zice că nativii din zodia Rac nu au imaginație bogată când vine vorba de sex. Ei bine, ba da. Aceștia, fie că este vorba de femei sau bărbați, adoră sexul cu persoanele mult mai în vârstă decât ei.

LEU
Leii adoră să facă sex în apă, de ce nu, chiar în piscinele publice. Este marele lor secret de fiecare dată când merg într-o vacanță… răcoroasă.

FECIOARĂ
Fecioarele par destul de hotărâte și de dure într-o conversație banală, însă, în pat, acestora le place să se supună în totalitate partenerului sexual. Prin această supunere fiecare poate să înțeleagă ce vrea, plaja presupunerilor fiind prea mare.

BALANȚĂ
Atât femeile Balanță cât și bărbații din această zodie adoră să dea palme peste fundul partenerului. Este una dintre metodele cu care sporesc plăcerea din timpul actului sexual, deși nu au curajul să facă asta cu oricine.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top