Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Așa trebuie să îți arăți dragostea față de fiecare zodie!

Toți oamenii suntem făcuți pentru a iubi și a fi iubiți, însă nu toți avem aceleași trăsături de caracter și același mod de a oferi și a primi iubirea, ceea ce este fascinant dacă stăm să ne gândim mai profund. Vezi cum trebuie să îți arăți dragostea pentru fiecare semn zodiacal.

BERBEC
Dacă iubești un Berbec, trebuie să știi dinainte că iubești un războinic înnăscut. Nativul Berbec se face iubit din prima clipă. Ca să nu îl faci să simtă că prezența lui te sufocă (are atâta energie încât poate deveni insuportabil) ajută-l să pară că face lucrurile bine dar corectându-l subtil. Lasă-l să te exploreze așa cum vrea el și nu îl face să își întrerupă aventura. Nu vei regreta nici tu până la urmă!

TAUR
Dacă iubești un Taur, iubești un degustător al vieții. Nu îl contrazice de prea multe ori, chiar dacă ai dreptate. Acest nativ își dă seama singur unde greșește și va face tot posibilul să îți demonstreze că îi pare rău dacă te-a rănit.

CITEȘTE ȘI: CEA MAI MARE PERVERSIUNE SEXUALĂ A FIECĂREI ZODII
GEMENI
Dacă iubești un Geamăn, iubești un om nehotărât și în continuă mișcare. Geamănul te va învăța să trăiești în libertate, lăsându-ți spațiu și timp să faci ce vrei tu, asta neînsemnând că nu ține la tine. Nu-l face să se simte vinovat pentru că își schimbă stările sufletești prea des sau se contrazice singur. Așa este creat de către stele.

RAC
Dacă iubești un Rac, iubești o persoană care oferă multă protecție. Racul te va invita să călătorești până în cel mai adânc punct al ființei tale. Acesta are nevoie de siguranță emoțională, pe de altă parte, permite-i să te cunoască în profunzime și nu arăta că ți-ar fi teamă de asta. Ar putea să interpreteze că îi ascunzi ceva.

LEU
Dacă iubești un Leu, iubești o persoană expresivă. Pentru Lei, iubirea este o calitate și nu o exclusivitate a unei relații, așa că trebuie să îi demonstrezi că și pentru tine dragostea primează și va prima de-a lungul timpului.

FECIOARĂ
Dacă iubești o Fecioară, iubești o persoană observatoare, ce te poate încuia într-un labirint. Să îți trăiești viața alături de o Fecioară nu va fi ușor. Este chiar o adevărată provocare. Trebuie să accepți latura sa critică, obsesivă chiar, umilința și naturalețea cu care se supune anumitor situații, lucruri pe care chiar dacă le face nu dezvăluie nicidecum o slăbiciune de caracter. Dacă vrei să ai o relație frumoasă cu o Fecioară, lasă orgoliul deoparte și nu insista să fii mereu tu protagonistul.

dragostea 3

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top