Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

ÎNTREBAREA DE JOI: Pot fi DOAR PRIETENI un bărbat și o femeie?

Începând de astăzi, în fiecare joi, te invităm să răspunzi la subiecte cât mai actuale pe teme diversificate. Astăzi încercăm să aflăm dacă pot fi doar prieteni un bărbat și o femeie.

Există prietenie cu adevărat între un bărbat și o femeie, cu condiția că amândoi să fie heterosexuali? Este una dintre întrebările la care fiecare are propriul răspuns. Cele mai multe femei susțin că nu, în timp ce unii bărbați sunt ceva mai maleabili și, pentru a nu părea că se gândesc doar la femei, spun că ar putea fi doar prieteni cu o persoană de sex opus.

Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Wisconsin (SUA), relația de prietenie dintre un bărbat și o femeie heterosexuali este posibilă. Dar… aici oamenii de știință vin cu o notă: asta nu înseamnă cu unul dintre cei doi (fie bărbatul, fie femeia) nu se gândește măcar o dată la cum ar fi dacă ar face sex cu prietenul/a.

CITEȘTE ȘI: CÂTĂ ÎNCREDERE AU FEMEILE ÎN IUBIȚII LOR, DUPĂ ZODIE
44 de perechi au fost analizate pentru a răspunde la această întrebare spinoasă. Studenții care aveau relații de prietenie trainice (de la 2 ani până la 10 ani) cu fetele se arătau, în urma chestionarelor la care au răspuns, se arătau mai atrași fizic de prietenele lor, cu 24% mai mult, față de persoanele de sex feminin care puteau să îi vadă pe băieți doar prieteni.

Autoarea studiului, April Bleske-Rechek, susține că poate exista prietenie între un bărbat și o femeie dar că, din când în când, chiar dacă nu va recunoaște, bărbatul va simți și atracție sexuală pentru prietena lui.

Situația în care vă puteți da seama dacă sunteți prieteni sau simțiți mai mult decât o simplă prietenie sunt cele când se manifestă gelozia. De exemplu, dacă observi că o tipă îi dă târcoale prietenului tău, iar tu reacționezi cu gelozie, intențiile tale sunt evident altele în acest raport de prietenie, iar acest scenariu este valabil și invers.

Tu ce crezi: poate exista prietenie adevărată între două persoane de sex opus? Pot fi un bărbat și o femeie prieteni și doar atât?

Sursa foto: www.femalemag.com.my

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top