Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

7 trucuri care te vor ajuta să reduci grăsimea din zona pubisului

De unde știi că s-a depus prea multă grăsime în zona pubisului? Acest lucru îl poți observa foarte simplu, atunci când iei o pereche de jeansi pe tine și observi cum sunt marcați de stratul inestetic. În plus, grăsimea pubiană poate îngreuna purtarea anumitor articole vestimentare și pune în dificultate relațiile și sănătatea ta sexuală.

Trucuri pentru a reduce grăsimea din zona pubisului:
1. RENUNȚĂ LA GRĂSIMI

Alimentele foarte grase sunt principalul motiv, din punct de vedere alimentare, care duce la acumularea grăsimii în orice zonă a corpului tău. Compoziția uriașă de zahăr, sodiu și grăsimi saturate îți pot face rău inclusiv la capitolul sex.

CITEȘTE ȘI: CUM POATE FI DUSĂ O FEMEIE ÎN AL NOUĂLEA CER
2. FĂ O REDUCERE A CALORIILOR
Uită-te pe etichetă la alimentele tale preferate și alege-le pe cele cu mai puține calorii. În acest fel nu doar că vei reduce grăsimea pubiană dar vei contribui și la menținerea unei siluete perfecte.

3. MĂNÂNCĂ DE MAI MULTE ORI PE ZI ȘI NU STA PE SCAUN DUPĂ ACEEA
Încearcă să mănânci stând în picioare, de mai multe ori pe zi, dar asigură-te că porțiile de mâncare sunt mici.

4. ADIO ZAHĂR!
Zahărul este cel mai mare rău pentru oameni. Este necesar pentru creșterea adrenalinei și ne oferă, în acest fel, energie în momentele în care suntem la pământ, însă nu trebuie să devine un must eat în fiecare zi.

5. MIȘCĂ-ȚI ȘOLDURILE!
Fă exerciții care implică șoldurile tale. Poți încerca inclusiv dansurile orientale precum dansul din buric. În acest fel te vei distra și vei reduce grăsimea nedorită în același timp.

6. FĂ KILOMETRI CU BICICLETA!
Alege-ți un traseu (ar fi frumos în natură) și pedalează câte 40 de kilometri pe săptămână. Nu uita să ai mereu apă la tine pentru a te hidrata.

7. LUMÂNAREA PE PERETE
Ridică picioarele tale când stai în pat și pune-le pe perete. Încearcă să stai așa cât mai mult timp, într-o poziție cât mai dreaptă. Ține o pernă sub capul tău pentru a ușura practicarea acestui exercițiu.

Sursa foto: blog.badonlinedates.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top