Connect with us

Revistateo.ro

zodii

Stiri

Top 4 zodii cu care faci casă, apoi regreţi toată viaţa

Mai în glumă, mai în serios, sunt persoane care îţi fac viaţa un coşmar după căsătorie. Iată care sunt cele 4 zodii cu care regreţi că te-ai luat.

CITEŞTE ŞI: TEST ONLINE: AFLA CE IQ AI!

4. Vărsător. Una dintre cele patru zodii greu de ţinut în frâu este şi cea a Vărsătorului. Pentru că nu este genul care să creadă în valorile unei căsnicii, nu ar trebui să te şocheze faptul că nu se implică la fel de mult ca tine în viaţa familială. În ciuda acestor lucruri, nu va exista vreo zi în care să nu-ţi zâmbească sau nu să te facă să râzi.

3. Leu. Dacă la început totul era minunat, după nuntă lucrurile încep să se schimbe. Ca orice Leu, îţi va arăta că el este atotstăpânitor, asta dacă nu ţi-ai dat seama de această trăsătură de dinainte să spui „Da!”. Mereu va avea ultimul cuvânt de spus şi nu va accepta în veci să facă ceva dacă nu-i convine. Drept urmare, mergi pe principiul „spune ca el şi fă ca tine”.

2. Balanţă. Totul va fi un adevărat basm, cea mai frumoasă poveste de iubire…asta până la un moment dat. Cu timpul veţi observa o oarecare schimbare în viaţa acestui nativ, căci va începe să se reorienteze şi să se uite în stânga şi-n dreapta. Nu o va face pentru a te înşela, ci mai degrabă pentru a analiza diferite tipuri de comportament, chiar dacă asta te va scoate din sărite.

1. Săgetător. Nu poţi spune că este o surpriză. Săgetătorul a fost şi înainte de căsătorie şi cu siguranţă este şi acum o persoană dificilă. În caz că vâ gândiţi că se va schimba cu timpul, atunci ar trebui să nu mai aveţi pretenţii aşa mari. El este foarte mulţumit în pielea sa şi cui nu-i convine nu are decât să plece. Ba mai mult, ar putea încerca la un moment dat să vă simţiţi inferior lui, dar nu trebuie să cedaţi.

Sursa foto huffingtonpost.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top