Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Acest bărbat oferă o sumă fabuloasă pentru cine îi prezintă o iubită. Care sunt condițiile

Nu toți bărbații care arată bine și au o carieră formată au succesul asigurat la femei. Tânărul de 29 de ani din imaginea de mai jos suferă din cauza singurătății și oferă o sumă fabuloasă celui care îi face cunoștință cu posibila viitoare iubită.

Numele său este Ren Yu și a devenit deja o mică vedetă în presa din Statele Unite. Acesta avea noroc în dragoste până să se mute în statul Alabama, unde parcă este urmărit de ghinioane. Bărbatul este extrem de pretențios și caută femeia ideală, fiind dispus chiar să îl plătească pe cel care îl ajută să-și găsească iubita visurilor sale.

CITEȘTE ȘI: AȘA TREBUIE SĂ ÎȚI ARĂȚI DRAGOSTEA FAȚĂ DE FIECARE ZODIE
După 12 luni de experiențe cu diferite fete din Alabama, Ren Yu a ajuns la concluzia că e greu să îți găsești o iubită. Tocmai din acest motiv oferă suma de 10.000 de dolari persoanei care îi intermediază o relație cu o fată ce trebuie să respecte următoarele criterii:

1. Să fie inteligentă (să aibă curiozități intelectuale; n.r.: având în vedere că americanul are un masterat la Harvard)
2. Să îi placă să facă sport (Ren Yu are urmează un adevărat ritual din exercițiile fizice zilnice)
3. În fiecare sâmbătă să vadă un film împreună și să mănânce ce le taie pofta în timpul vizionării acestuia
4. Relația trebuie să dureze mai mult de 6 luni

Bărbatul și-a făcut chiar un site unde a pus anunțul: „Găsește-mi o iubită și îți ofer 10.000 de dolari. Serios”, se arată pe pagina web creată de Ren Yu. Vezi aici pagina web a bărbatului care caută femeia ideală.

iubita 3

iubita 4

Sursa foto: veintitantos.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top