Connect with us

Revistateo.ro

dragoste

Știai asta? Modalitățile prin care bărbații își înfrumusețează organul sexual

Nu doar femeile sunt complexate de corpurile lor ci și bărbații. Aceștia țin numai pentru ei secretele privind tehnicile lor de înfrumusețare, printre care și cea a organului sexual. Am descoperit câteva trucuri pe care le folosesc bărbații pentru a se prezenta aproape perfecți și vi le prezentăm și vouă!

1. BĂRBAȚII SE DEPILEAZĂ

Unul din trucurile la care recurge 2 din 5 bărbații este depilarea în zona genitală pentru a crea senzația că organul sexual este ceva mai mare. Pielea acoperită de păr este dezvăluită astfel înfrumusețând zona intimă. În același timp, o expune unui risc mai mare de apariție a infecțiilor.

CITEȘTE ȘI: 5 LUCRURI PE CARE ORGANUL GENITAL AL IUBITULUI TĂU NU LE SUPORTĂ
2. ÎȘI ALBESC ORGANUL GENITAL

Mulți bărbați folosesc creme ce depigmentează zona lor interzisă curioșilor pentru a nu exista un contrast prea mare între culoarea penisului și a testiculelor și restul corpului.

3. ÎȘI FAC LIFTING

Poate că este cea mai ciudată informație pe care tocmai o citește, dar, da, se poate și așa ceva! Prin liftingul făcut în zona organului sexual se înțelege ridicarea pielii în cazul în care testiculele atârnă foarte urât de restul organului genital.

barbatii 3

4. ÎȘI MĂRESC MEMBRUL VIRIL

Așa cum multe femei decid să își implanteze silicoane în fese sau să își mărească sânii, bărbații recurg, de asemenea, la mărirea penisului. Acesta poate fi alungit cu aparate speciale sau poate fi îngroșat dacă masculii decid să își injecteze grăsime în corpul reproducător. E important de precizat că operația de mărire a penisului nu afectează deloc fertilitatea bărbatului. În unele cazuri poate crea probleme de erecție, dar asta depinde de cât de pregătit psihologic este fiecare bărbat în parte.

Sursa foto: furrypty.tumblr.com, daniwade.wordpress.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top