Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 4 martie2014

Horoscop 4 martie 2014 – Berbec
Ai avea doua cai de evolutie intr-un proiect la care iti aduci contributia, dar nu poti merge pe ambele simultan, ca atare este vremea unei alegeri dificile. Amandoua au si avantaje si dezavantaje, ca atare cantareste-le cu mare atentie, fara a lasa emotia sa decida in locul ratiunii. Vei alege varianta optima pentru tine, dar nu o vei pune in aplicare decat atunci cand vei fi sigur ca detii toate mijloacele si informatiile de a transforma o idee intr-o reusita. Pana atunci studiezi, analizezi, muncesti, ca sa fii sigur ca e calea cea buna!

Horoscop 4 martie 2014 – Taur
Arunca o privire inapoi pentru ca ai scapat din vedere o datorie abandonata care iti cere acum sa te ocupi urgent si de ea. Ai ignorat unele restante, ai tot amanat un anumit plan pana ce l-ai trecut complet pe linie moarta, dar azi e timpul sa rezolvi si acele aspecte uitate. Nu poti trece la etapele urmatoare ale unor proiecte daca nu lasi locul curat in urma ta, deci opreste-te din elan si vezi ce ai uitat cu voie sau fara voie printre amintiri. Repara, redreseaza, reaseaza lucrurile in ordine si abia dupa aceea te poti gandi la viitor, la noutati, la pasii urmatori.

Horoscop 4 martie 2014 – Gemeni
Ai stat ca pe ghimpi in asteptarea acestui moment de la care ai mari sperante, de parca ti-ai lega toate visele de el! Il consideri aplanarea unei stari tensionate, impacarea mult asteptata in cazul unui conflict, raspunsul aducator de liniste dupa stres, un telefon de la omul de la care visai un semn. Ceea ce asteptai de ceva vreme dar, din diverse motive, intarzia sa ajunga la tine, iata ca bate azi la poarta ta si te face sa te simti implinit, descoperind ca toata asteptarea a meritat.

Horoscop 4 martie 2014 – Rac
Astepti cu mult entuziasm un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare si ai asteptari imense de la el. Te-ai pregatit sufleteste pentru a face fata cu brio acelui moment, de aceea iti doresti sa vina cat mai repede, pentru ca ii atribui o semnificatie cu totul speciala, ca si cum reputatia, cariera, imaginea ta ar depinde de el. Simti ca totul va iesi perfect si gandirea pozitiva de acum te va ajuta enorm sa transformi acel moment intr-o reusita deplina! Ai vrea sa se intample mai repede!

Horoscop 4 martie 2014 – Leu
Nu merita sa fii amabil chiar cu oricine, pentru ca vei vedea ca la vorbele tale amicale ti se raspunde de multe ori cu tupeu, cu agresivitate. Alege-ti modul de comunicare in functie de anturaj si de subiectul despre care se vorbeste, pentru ca sunt situatii in care trebuie sa fii la fel de vehement in exprimare. A fi mereu impaciuitor si bland nu e in avantajul tau, pentru ca vor veni altii cu personalitate puternica care te vor da deoparte. Lupta pentru dreptul tau la replica!

Horoscop 4 martie 2014 – Fecioara
Apare o problema din cauza interventiei nefaste a unei alte persoane in treburile tale. Stai pe loc doar din cauza lui, pentru ca s-a bagat unde nu-i fierbe oala iar acum trebuie sa repari prostiile sale. Nu te enerva, pentru ca risti sa strici si mai mult daca iti pierzi cumpatul, ca atare lasa un pic lucrurile sa se aseze inainte de a interveni sa redresezi situatia. Nu e momentul sa faci ceva concret, ci doar sa-l lasi pe inamicul respectiv sa termine, si abia dupa aceea, cu calm si cu rabdare, sa readuci totul pe fagasul normal. Acum ia si tu o pauza.

Horoscop 4 martie 2014 – Balanta
Prietenul la nevoie se cunoaste, ca atare azi poti privi cu incredere in jurul tau, ca sa vezi pe cine te poti baza la nevoie. Ajunge doar sa arunci o vorba ca ai avea nevoie de un sfat si atunci vei vedea cine sare in sprijinul tau. Nu astepta un miracol din senin, pentru ca nu se va intampla nimic daca nu recunosti sincer ca nu stii ce trebuie facut intr-o anumita situatie complicata. Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui fara jena ca nu stii, ca nu ai solutii la problema respectiva. Cineva va fi alaturi de tine trup si suflet si te va indruma pas cu pas, impartasindu-ti din propria sa experienta.

Horoscop 4 martie 2014 – Scorpion
Nimic nu inainteaza conform planurilor. Piedicile care se ivesc acum nu au legatura cu tine, de aceea devine frustrant ca trebuie sa bati pasul pe loc din cauza altora care fac tot posibilul sa-ti taie tie elanul. Insista, lupta cu cei care ti se opun azi cu incapatanare, pentru ca ai ghinionul de a atrage alaturi de tine doar oameni pesimisti, negativisti, neputinciosi, care, la toate propunerile tale, spun doar ca nu se poate. Fii tu un exemplu demn de urmat, pentru a le demonstra suspiciosilor ca da, se poate, daca vrei cu adevarat si daca si lupti pentru asta!

Horoscop 4 martie 2014 – Sagetator
Joci un rol important intr-un grup de persoane coplesite de emotii negative. Unii se plang intruna, altii vorbesc doar de probleme, lipsuri si necazuri, unii isi desarta bagajul de fonduri negative asupra ta, dar norocul tau e ca ramai lucid si rational in ciuda acestei atmosfere sumbre. Gandesti limpede ce trebuie facut in orice situatie nefasta care ajunge la urechile tale, ca atare cel care vrea sa te asculte, are numai de castigat de pe urma sfaturilor tale. Neimplicat emotional in problemele din jur, vezi imediat ce e mai bine!

Horoscop 4 martie 2014 – Capricorn
Daca seful iti da ordine, le respecti, altfel va apela la autoritatea sa pentru a te mustra, ceea ce nu-ti convine. Muncesti mult doar ca sa-l multumesti, dar desi faci tot ce-ti sta in putinta, tot vei primi din partea sa unele reprosuri. Asa sunt sefii, greu de multumit, dar tu iti asumi responsabilitatile cu seriozitate, poate-poate vei vedea pe fata sa un zambet de apreciere. Nu te astepta la minuni, pentru ca atunci cand iti indeplinesti misiunea cu succes, practic lasi loc pentru o alta misiune si mai dificila, tocmai pentru ca vede ca poti!

Horoscop 4 martie2014 – Varsator
Nu poti colabora eficient cu persoanele bosumflate si reticente la orice propunere, ca atare primul pas e sa-ti alegi cu mai multa grija tovarasii de echipa. Ai ghinionul de a atrage alaturi de tine oameni pesimisti din fire care spun nu la orice si nu vei avea parte de prea multe rezultate alaturi de ei. Mai degraba te descurci singur decat cu asemenea companie! Daca insa reusesti sa aduci aproape un grup cu interese similare si cu aceeasi motivatie spre succes, lucrurile vor evolua ca la carte.

Horoscop 4 martie2014 – Pesti
O veste proasta iti strica toata ziua si nu mai gasesti in tine forta sau motivatia de a duce mai departe un plan care deja scartaie. Ai impresia ca ti s-au inecat toate corabiile, ca nu se mai poate face nimic si fiecare nou element negativ care apare te intristeaza din ce in ce mai mult pana ajungi in fata renuntarii. Din pacate, nu toate merg perfect, ci privesti cu ochii tai cum se duce de rapa un proiect de la care aveai mari sperante, dar trebuie sa-l abandonezi, pentru ca nu mai ai incredere in el. O schimbare majora de directie te ia prin surprindere si, pe moment, nu stii de ce sa te agati.

Horoscop 3 martie furnizat de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top