Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Urania - Previziuni astrologice pentru perioada 11-17 iulie 2015! Lună nouă în Rac pe 16 iulie

Stiri

Horoscop Urania – Previziuni astrologice pentru perioada 11-17 iulie 2015! Lună nouă în Rac pe 16 iulie

Săptămâna viitoare este mai puțin bogată în evenimente astrologice. Remarcăm două poziții dure: 1) cuadratura Uranus/Soare pe 12/13 iulie a.c. și opoziția Pluton/Marte la 14° Capricorn/Rac pe 15/16 iulie a.c. care pot aduce surprize, complicarea neașteptată a unor situații întrucâtva limpezi.

Perioada analizată prezintă trei, iar din 14 iulie după-amiaza până pe 16 iulie, patru planete în tranzit prin zodia Racului – Soare, Marte, Mercur, Lună. Cei doi Benefici evoluează în ultimul decan al zodiei Leu și, chiar dacă Venus va atinge în seara zilei de 17 iulie (ultimul reper de timp în cadrul prezentei analize) gradul 29°43′, ea nu va părăsi definitiv acest semn zodiacal.

Horoscop Urania-Berbec: Berbecii sunt solicitați din plin de tranzitele acestor zile de iulie care le aduce o Lună Nouă în casa chestiunilor familiale și domestice dar care poate acutiza o serie de tensiuni relaționale mai vechi.
Discuțiile din trecut sunt repuse pe tapet, același subiect este reluat, iarăși și iar, fără nici o finalitate și asta pentru că, în afara unor chestiuni divergente recunoscute de ambele părți, aici intervine dorința de a-și impune punctul de vedere sau interesul, orgoliul și trăirile nemulțumitoare mai vechi ce alimentează, tot felul de atitudini neconstructive și ambiții personale, mai ales în perioada 14 -16 iulie.

CITEŞTE ŞI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 13-19 IULIE 2015

Horoscop Urania-Taur: Pe 11 iulie sunt posibile stări de nervozitate și nemulțumire pe care vor fi obligați să și le reprime fiind vorba de un membru de familie sau de un partener ori o chestiune contractuală ce trebuie menținută cu orice preț.
Pe 12, 13 și 14 iulie dimineața ei poartă discuții în legătură cu niște bani ce trebuie să le fie alocați în schimbul unei activități care nu ține de salariu sau muncă retribuită în mod regulat. Din după-amiaza zilei de 14 iulie și până pe 16 iulie seara viața îi pune în tot felul de situații pe care trebuie să le gestioneze atent.

Horoscop Urania-Gemeni: Dacă ziua de 11 poate trece banal, fără evenimente speciale, cu excepția unor trecătoare tulburări fiziologice, perioada 11 – 14 iulie dimineața le aduce acestor nativi tot felul de motive astrale de a se bucura de vară, de a exulta de fericire, de a se distra, de a fi în formă fizică și psihică.
Comunicarea va fi la cote bune sau, în funcție de harta personală, foarte bună, cu toții având o frumoasă capacitate de exprimare pe cale orală sau prin limbaj corporal expresiv. Din 14 iulie după-amiaza până pe 16 iulie, preocupările lor se concentrează pe chestiunile bănești curente sau legate de o serie de situații speciale din viața lor și a familiei din care fac parte care îi afectează direct.

Horoscop Urania-Rac: Cel mai solicitat semn zodiacal al săptămânii viitoare din diferite motive astrologice: Soarele le tranzitează semnul natal, Marte în Rac are un impact puternic asupra lor, Luna le va tranzita semnul între 12 și 14 iulie dimineață, fiind vorba de un tranzit puternic, Luna fiind în domiciliu și în plus, pe 16 iulie ea va face un aspect de Lună Nouă, prin conjuncția cu Soarele, dând tot felul de sensuri și semnificații noi existenței celor născuți în acest semn de Apă.
De fapt acesta este și răstimpul trăit cel mai intens de către Raci care se vor simți, după caz, epuizați de atâtea solicitări astrale sau provocați la fapte mari.

Horoscop Urania-Leu:Pe 11 iulie unii nativi se pot bucura de simpatia celor din jur, de prețuirea apropiaților, de aplauzele publicului.
Este un moment bun pentru imagine, mai ales pentru femei. Din 12 până pe 14 iulie la prânz, Leii vor fi alături de prietenii mai vechi sau mai noi. Veselia, simpatia, bucuriile împărtășite, susținerea venită din partea acelora va fi o adevărată binefacere, chiar dacă ea va funcționa pentru un răstimp scurt. Din după-amiaza zilei de 14 și până pe 16 iulie, starea lor fizică poate fi marcată de tranzitele Lunii prin Rac, respectiv prin casa lor a XII-a, legată și de sănătate.

Citeste mai mult pe LIBERTATEA.RO

Sursa foto: libertatea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top