Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

3 probleme genitale pe care le poți avea și tu după ce ai făcut sex

Partidele de amor se pot termina foarte prost. Iar când spunem că se termină prost nu ne referim la lipsa orgasmului ci la problemele genitale ce pot apărea tocmai din cauza înflăcărării prea mari. Iată cele mai frecvente probleme genitale și soluțiile pentru a le preveni:

3 probleme genitale pe care le poți avea și tu după ce ai făcut sex:

1. DUREREA ÎN ZONA PELVISULUI

Mușchii pelvieni trebuie exersați înainte de o partidă de sex, iar pentru asta există o serie de exerciții ce îți asigură relaxarea în timpul unei aventuri de-o noapte precum exercițiile Kegel. Cel mai simplu exercițiu Kegel prevede contractarea mușchiului pelvian timp de două secunde și apoi relaxarea acestuia pentru următoarele 3 secunde. Fă câte 10 serii de aproximativ 10 ori pe zi pentru a nu simți dureri musculare în timpul și după actul sexual.

CITEȘTE ȘI: CE ESTE ȘI DE CE APARE ACNEEA GENITALĂ

2. USTURIMILE ȘI INFLAMAREA ZONEI GENITALE

Acest lucru se întâmplă atât la bărbați cât și la femei iar principala cauză este nefolosirea unui lubrifiant care să asigure o penetrare ce nu lasă urme dureroase. În mod natural, zona vaginală se umezește rapid dacă persoana este excitată dar stresul și consumul anumitor medicamente pot împiedica lubrifierea naturală, motiv pentru care e nevoie de uleiuri speciale.

3. MÂNCĂRIMI POST-SEX

Multe persoane se trezesc cu mâncărimi neobișnuite după ce au făcut sex iar acest lucru se poate datora mai multor factori:
– lipsa de igienă dinainte de actul sexual
– pătura mult prea pufoasă pe care s-a consumat totul
– firele de păr deranjante din zona genitală

Pentru a evita aceste mâncărimi, faceți duș înainte de sex și dați-vă cu creme hidratante inclusiv în zona genitală. De asemenea, dacă simțiți că vă deranjează firele de păr prea tare, depilați-vă!

Sursa foto: siempremujer.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top