Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

POVESTE INCREDIBILĂ: A devenit mai fericită în timp ce își urmărea soțul infidel

Laura are o poveste de viață incredibilă. La nici un an după ce a născut-o pe Natalia, fiica ei și a lui Răzvan, aceasta a descoperit că soțul ei o înșală cu o prostituată de lux. Însă, în timp ce își urmărea soțul cu nopțile, femeia a devenit, în mod paradoxal, mai fericită: a întâlnit o nouă dragoste!

Iată mai jos povestea Laurei spusă chiar de ea:

„În urmă cu un an am adus-o pe lume pe Natalia, rodul căsniciei mele cu Răzvan. Totul era bine și frumos. ne cumpărasem o casă la marginea Bucureștiului, departe de agitație, aveam deja planuri să creștem animale, să cumpărăm niște terenuri, să ducem o viață normală și să creăm un mediu sănătos pentru fetița noastră. Soțul meu îmi cumpăra mereu cadouri, îmi spunea că mă iubește, lucru ciudat, pentru că la începutul relației noastre nu mi-a luat nici măcar o batistuță când îmi curgea nasul și îl așteptam în fața blocului răcită cobză.

CITEȘTE ȘI: EL ȘI EA S-AU REÎNTÂLNIT DUPĂ UN AN DE LA DESPĂRȚIRE. URMAREA ESTE FABULOASĂ

Cadourile a început să mi le ia în urmă cu câteva săptămâni, iar eu am început să bănuiesc că ceva nu este în regulă. În ultimele trei săptămâni, Răzvan venea acasă foarte târziu de la muncă, uneori chiar a doua zi. Însă stătea doar o oră, două și apoi pleca înapoi la serviciu. Nu observam pe el că ar fi obosit: parcă venea dintr-o vacanță, foarte relaxat și foarte zâmbitor, dar parcă stânjenit că nu îi voi înghiți mereu aceeași scuză „Am stat peste program”.

Într-una din seri, Răzvan mi-a spus că iese la o bere cu prietenii. Și-a lăsat telefonul acasă. Telefonul său mobil suna în draci, nu mă puteam odihni deloc iar fetița, care era extrem de răcită, nu putea să adoarmă din cauza tonului de apel. Am răspuns după vreo trei ezitări iar la celălalt capăt al firului era o doamnă:
– Bună, Ralu sunt. Te aștept la mine. Ia cu tine și vinul de care ți-am scris dimineață.

Nu am zis nimic, dar pentru mine era deja clar cine este și ce vrea acea Raluca de la soțul meu. M-am gândit cum să fac să îmi spulber toate îndoielile, cine mă poate ajuta să aflu adresa acestei femei, pentru a pleca la ea acasă să o întreb de unde îl cunoaște pe soțul meu.

Pagini: 1 2 3

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top