Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Vrei să ieși perfectă în poze? Uite cum NU SE FACE un SELFIE!

Când le vezi în reportajele făcute de paparazzi te întrebi cum reușesc vedetele să mascheze atât de bine imperfecțiunile fără a fi neapărat machiate. Iată câteva trucuri pentru un selfie perfect!

5 trucuri pentru un selfie perfect:

1. PERFECTĂ LA APUSUL SOARELUI

Lumina soarelui, la apus, este perfectă pentru selfie-uri memorabile. Marea problemă atunci când îți faci o poză este cum cade lumina pe fața ta și cum o filtrează aparatul tău de fotografiat sau telefonul mobil. Dacă îți faci un selfie la lumina apusului de soare vei ascunde toate acele linii inestetice ale feței și vei arăta incredibil în fotografie! NU îți face selfie când răsare soarele: lumina aceea îți va scoate în evidență toate imperfecțiunile, văzute și nevăzute.

CITEȘTE ȘI: VIDEO TULBURĂTOR: S-A CĂSĂTORIT ÎN 2012 ȘI DE ATUNCI ȘI-A FĂCUT ZILNIC CÂTE UN SELFIE. FINALUL GALERIEI FOTO ESTE ȘOCANT!

2. NU TE POZA DIN FAȚĂ

Dacă ții telefonul perfect drept și paralele cu fața ta poza nu va fi reușită deloc. Fă-ți selfie ținând telefonul în sus, ridicând privirea către el sau ușor înclinat, dacă vrei o poză mai haioasă.

3. EVITĂ SELFIE-UL FĂCUT ÎN OGLINDA DIN BAIE

Dacă luminile din baie îți dau feste fără să te pozezi măcar, închipuie-ți cum se vor vedea în fotografie. Evită cu orice preț să pari ridicolă într-o poză pe care o postezi pe Facebook sau Instagram.

4. CAUTĂ UN FUNDAL COLORAT

Nu îți face selfie cu gresia în spatele tau sau un fundal care are o singură culoare, nu e tocmai o idee perfectă. Cele mai frumoase fotografii sunt cele făcute în natură: cu un lac în spate, o pădure, marea sau, de ce nu, chiar și o câmpie cu floarea soarelui! Pozele cu multe culori vii, naturale, ies întotdeauna perfect!

perfecta - 16072015 - 3

5. NU TE POZA NOAPTEA PE STRADĂ, LA LUMINA NEOANELOR

Stâlpii care iluminează orașul tău nu îți oferă o perspectivă tocmai bună ca să îți faci selfie. Alege locuri luminate și nu strada pe care te îndrepți spre club, la distracție.

Sursa foto: hellogiggles.com, huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top