Connect with us

Revistateo.ro

Ce AMULETA EGIPTEANA se potriveste zodiei tale

Stiri

Ce AMULETA EGIPTEANA se potriveste zodiei tale

Iata ce amuleta egipteana se potriveste zodiei tale!

Amuletele aveau o mare importanta in cultura Egiptului antic. Ele aduceau noroc celor care le purtau si ii protejau de pericole, boli si dusmani. Legatura dintre amuleta si zodie este extrem de importanta, caci amuleta actioneaza eficient numai daca este purtata de persoana potrivita.

BERBEC, SAGETATOR. Amuleta sub forma de broasca, denumita si amuleta lui Heqet este potrivita pentru cei nascuti in aceste zodii. Aceasta era confectionata din piatra sau aur si simboliza fertilitatea si viata. Oamenii considerau ca mortii carora li se punea aceasta amuleta in sicriu, inviau si se intrupau sub alta forma.

CITESTE SI: CE PERSONALITATE AI IN HOROSCOPUL EGIPTEAN

TAUR, CAPRICORN. Acestor zodii li se potriveste amuleta sub forma de inima. In Egiptul antic oamenii considerau ca cei care poarta aceasta amuleta sunt capabili de o dragoste imensa, vindecatoare pentru cei din jurul lor. Amuleta sub forma de inima ii proteja pe oameni de boli grave si moarte.

GEMENI, FECIOARA. Amuleta sub forma de scarabeu era cea mai puternica dintre toate si simboliza revenirea la viata. Scarabeul este cel mai important simbol al Egiptului antic.

RAC, SCORPION. Amuleta numita djed era asemanatoare unui pilon si reprezenta stabilitatea. Egiptenii erau de parere ca aceasta ofera putere neasemuita mortilor si aduce noroc celor vii.

LEU. Amuleta sarpelui este cea potrivita zodiei Leu si reprezenta puterea zeitei Isis. Aceasta ii proteja pe oamenii in viata si ii conducea pe lumea cealalta pe cei morti.

BALANTA, PESTI, VARSATOR. Acestor zodii li se potriveste nodul lui Isis. Acest talisman simbolizeaza iubirea divina si puterea cuvintelor zeitei Isis. Avea menirea de a aduce pace si echilibru in sufletul celui care il purta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top