Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop 26 iulie 2015

Horoscop 26 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Anorexie sau bulimie? Afla daca suferi si tu de tulburari alimentare!

Horoscop 26 iulie 2015 – Berbec

Ai o discutie matura, serioasa, cu un efect fantastic asupra psihicului tau, de parca ai sta de vorba cu un preot, cu un psiholog, cu un profesor demn de tot respectul pentru ceea ce are sa-ti transmita. El devine sursa emotiilor tale de varf, dar sunt emotii constructive, datatoare de incredere, de siguranta, de stabilitate in viata ta. Vocea lui iti inspira liniste si securitate, sfaturile lui sunt generatoare de calm, deci e o reala placere sa-i fii alaturi cat timp ai atatea lectii utile de primit prin intermediul sau. Stai cu urechile palnie la tot ce are sa-ti transmita, pentru ca pot fi extraordinare lectii de viata, care iti pot schimba modul de a gandi si de a actiona in unele situatii cheie.

Horoscop 26 iulie 2015 – Taur

Ai la dispozitie cheia care da drumul la motorul de energie pozitiva de care ai nevoie pentru un nou proiect. La tine e scanteia, deci ce mai astepti? Aprinde flacara ce te va duce la un rezultat demn de lauda, la o reusita de toata frumusetea, care te va stimula si mai si! Priveste numai in sus si numai inainte, nu tine cont de cei care te mai trag uneori inapoi, care incearca sa-ti taie elanul, pentru ca nu ai nevoie de ei! Tu ai telurile tale inalte si posibil de atins si acolo trebuie sa-ti focalizezi acum toata atentia. Fa abstractie total de cei mediocri care nu stiu altceva decat sa taie aripile celor curajosi si ridica-te deasupra tuturor cu incredere si entuziasm. Cerul e limita!

Horoscop 26 iulie 2015 – Gemeni

Ai la dispozitie niste bani, dar dupa ce ii vei cheltui, nu vei mai ramane cu nimic din aceasta suma considerabila. A venit momentul unei mari decizii financiare, a unei achizitii costisitoare, a unei investitii masive, si toata caramida asta de bani pe care o ai in mana pentru cateva ore, va lua calea acestui mare tel. Nu conteaza ca-i dai, ca doar acesta le e scopul, ci conteaza minunata senzatie de fericire, de abundenta, de relaxare, de confort pe care o vei avea dupa aceea. Poti considera, pentru o zi, ca banii chiar aduc fericirea, si cand ii ai, si cand ii dai!

Horoscop 26 iulie 2015 – Rac

Oricat de suparat ai fi pe cineva care te-a ranit, azi esti coplesit de dorinta de a trece totul cu vederea si a va mai acorda unul altuia o sansa. O veche iubire poate reinvia, o prietenie pierduta poate continua, o situatie care te-a jignit ar putea fi reparata cu succes, dar totul vine din capacitatea ta de a lasa inima sa dicteze tonul. Ego-ul tau ti-ar putea spune ca nu lasi garda jos, sa fii tare si sa arati celuilalt ca nu se poate juca asa cu tine, dar inima ta, chiar si asa slaba si fragila cum e ea, tanjeste dupa impacare! Ofera-ti aceasta sansa de ierta si de a cere iertare, pentru ca nu-ti place, recunoaste, aceasta situatie!

Horoscop 26 iulie 2015 – Leu

Stiai ca ai talente muzicale? Daca da, incearca sa le folosesti mai des in activitatea ta de zi cu zi, daca nu performand neaparat in acest domeniu, atunci macar insotindu-ti toate actiunile de un fond muzical adecvat. De fapt, nu muzica in sine are acum o conotatie speciala pentru tine, ci mai mult versurile cantecelor, ca atare asculta cu mai mare atentie textele! Ca asculti in metrou un cantec sau faci auditie cu intentia de a crea un mediu de lucru mai reconfortant, vei incheia ziua cu un sentiment ciudat: ca acel text auzit iti era dedicat. Vrei de undeva o indrumare sau un raspuns? Atunci asculta ce canta la radio: de acolo vine inspiratia!

Horoscop 26 iulie 2015 – Fecioara

Nici nu banuiesti ce efect fantastic ai asupra celor cu moralul scazut, asupra celor care se plang de lipsuri si probleme. Tu ai scos azi aceste cuvinte din minte, din inima si din vocabular, macar pentru o zi, si reusesti sa faci haz de orice. O atitudine jucausa, inocenta, infantila, ar fi de preferat intr-o atmosfera atat de grava si sumbra, pentru ca tu nu vrei sa le accepti sau sa le dai atentie. Cand ignori un lucru neplacut, acesta nu are altceva de facut decat sa dispara. Numai cu o atitudine jucausa si amuzanta vei reusi sa readuci totul pe un nivel mult mai placut si ce incantat vei fi cand vei vedea zambete pe chipul celui trist!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top