Connect with us

Revistateo.ro

5 moduri in care poti utiliza dresurile rupte

Stiri

5 moduri in care poti utiliza dresurile rupte

Iata 5 moduri ingenioase in care poti utiliza dresurile rupte!

1. Gaseste obiectele minuscule pierdute prin casa. Ai pierdut cheita unui cercel sau un surub mic care iti este absolut necesar? Le poti gasi foarte usor! Leaga peste teava unui aspirator o bucata dintr-un dres si aspira zona in care ai pierdut micul obiect. Acesta va fi atras de aspirator, insa se va opri in plasa creata de des.

CITESTE SI: 6 LUCRURI PE CARE NU LE STII CAND ITI ALEGI CIORAPII

2. Pastreaza ceapa intr-un mod ingenios. Acesta este poate cel mai bun mod de pastrare al cepei. Introdu cate o ceapa intr-un dres si fa un nod inainte de a o adauga pe urmatoarea. Leaga apoi dresul undeva in camara si astfel ii vei permite aerului sa circule si cepele se vor pastra proaspete.

3. Indeparteaza parul de animale. Un dres vechi inmuiat in apa cu otet va curata covoarele, carpetele si canapelele extrem de eficient. Astfel poti strange parul de animale si impuritatile rapid si fara prea mult efort.

4. Pastreaza-ti matura intacta. Daca folosesti o matura din paie, cel mai probabil ea se va deteriora destul de rapid. Paiele incep sa se imprastie si matura nu mai este la fel de eficienta. Acest lucru nu se va intampla daca legi peste paie o bucata curata de dres, care le va mentine la locul lor.

5. Sustine plantele fragile. Cu siguranta ai si tu in gradina sau pe veranda plante delicate, care au nevoie de sustinere. In general, gospodinele sunt obisnuite sa introduca in pamant un bat, de care leaga plantele respective. Data viitoare leaga-le cu dresurile rupte, caci acestea sunt elastice si le sustin mult mai simplu si eficient.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top