Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Saptamana incepe FULMINANT pentru 5 nativi. Citeste sfatul zilei de 25 ianuarie 2016!

Saptamana incepe in mod cu totul fulminant pentru 5 semne zodiacale. Citeste sfatul zilei de 25 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRI BERBEC

Iti este teama de intalnirea de azi dar nu uita ca este in interes de serviciu. Recunoaste-ti greselile daca sunt unele mari si nu ai incotro. Vei vedea ca soarta se va razbuna la momentul oportun. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Incepi ziua cu telefoane de la persoane pe care credeai ca nu le vei mai auzi repede. Nu ai chef sa o mai faci pe psihologul si este foarte buna decizia ta. Da-ti liber macar o zi de la consiliat! Numarul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Top 4 zodii pe care le vrei langa tine in februarie

CITESTE SI: HOROSCOP SEXUAL FEBRUARIE 2016. Ce zodii vor trai nopti de neuitat

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te mai mira deloc rautatea celor din jur dar asta nu este o scuza pentru raceala cu care te porti cu oamenii care tin intr-adevar la tine. Numarul norocos al zilei: 11.

RECOMANDARE: Esti un SPION pe Facebook? Fa testul si afla!

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Un nou inceput, o perspectiva de viitor ceva mai buna si multe alte lucruri frumoase se intrevad in calea ta. Nu mai visa atat de mult, ci bucura-te de prezent! Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te mai plange de ceea ce ti se intampla cata vreme nu faci nimic pentru a-ti schimba soarta. Te legi singur de maini si de picioare si apoi dai vina pe toti ceilalti. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Fii asa cum erai tu in zilele cand te simteai foarte bine. Nu iti mai face ganduri negre despre ce si cum va fi, asteapta momentele acelea sa vina si apoi gaseste motive de teama. Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top