Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop saptamanal 3-9 august 2015

Horoscop saptamanal 3 – 9 august 2015. Uite care sunt previziunile astrelor pentru saptamana ce vine. Momente de cumpana pentru Fecioara si Capricorn

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege animalul preferat din imagine si vezi ce spune despre personalitatea ta!

Horoscop saptamanal 3 – 9 august 2015 Berbec

O saptamana plina de noi angajari: te implici in diferite proiecte si esti extrem de entuziasmat sa faci parte din lumea buna a societatii. Iti faci cu usurinta prieteni oriune mergi si esti gata oricand sa cedezi in fata opiniei celuilalt, lucru absolut rar la tine.

Horoscop saptamanal 3 – 9 august 2015 Taur

Vrei sa reconstruiesti o poveste de iubire dar ajungi la concluzia ca nu mai are rost. Nu iti place sa faci pe victima asa ca iei taurul de coarne si vorbesti o data pentru totdeauna cu persoana la care ta gandesti despre intentiile sale reale.

Horoscop saptamanal 3 – 9 august 2015 Gemeni

Ai ajuns la concluzia ca orice relatie trebuie sa se bazeze pe prietenie fapt pentru care esti dispus in orice moment sa mergi mai departe si sa transformi frumoasa amicitie cu persoana de langa tine in ceva mai mult.

Horoscop saptamanal 3 – 9 august 2015 Rac

Ai un succes profesional pe care l-ai asteptat de mult. Cei care te judeca si te invidiaza nu stiu cat de mult muncesti pentru tot ceea ce faci. Orice idee noua iti vine in minte, noteaz-o repede undeva. Esti pe cai mari iar rezultatele confirma asta.

Horoscop saptamanal 3 – 9 august 2015 Leu

Treci printr-un moment extrem de dificil. Ai senzatia ca nimeni nu iti este aproape asa cum ti-ai dorit. Faci tot posibilul sa privesti catre un nou inceput real insa ti se pare atat de greu sa te apuci de un drum incat termini mereu in deprimare.

Horoscop saptamanal 3 – 9 august 2015 Fecioara

Vin zile de foc pentru tine. Noi relatii de prietenie se anunta la orizont, unele dintre acestea devenind adevarate tovarasii ce te-ar putea ajuta sa treci peste momentele dificile. Te acomodezi cu dificultate situatilor noi, tensionate, care se anunta in perioada urmatoare.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top