Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Top 4 zodii de barbati TIMIZI in societate dar DEZLANTUITI in dormitor

Nu te lasa pacalita de aparente! Par niste mielusei in public insa atunci cand se inchide usa vei descoperi animalul din ei! Vezi cele mai pasionale zodii de barbati pe care nu ii poti scana din prima!

Top 4 zodii de barbati timizi in societate dar dezlantuiti in dormitor:

1. PESTI

Nativul Pesti este foarte elegant cu femeile. Poate fi un adevarat exemplu in ale romantismului. Cumpara flori, bomboane de ciocolata, daca e nevoie si genti si pantofi. O face cu mare timiditate insa atunci cand ajunge in dormitor, nativul Peste devine un adevarat taur.

2. RAC

In aparenta, barbatul Rac poate lasa impresia ca e putin prost si face parte din categoria tocilarilor din liceu care transpirau excesiv doar cand se apropiau de cea mai frumoasa fata din clasa. Acest nativ devine un adevarat expert in sex daca il atragi in spatele usilor inchise. Isi da jos orice masca de timiditate si te pune la respect intr-o secunda!

CITESTE SI: Top 4 zodii experte in SANTAJ EMOTIONAL

3. TAUR

Si nativul Taur poate avea probleme in abordarea unei femei. De la balbaielile naturale in inceperea unei conversatii cu persoana tintita pana la impiedicatul pe scari e doar un pas. Insa atunci cand ajunge in pat, cea care se va balbai va fi partenera.

CITESTE SI: Top 4 zodii de barbati care saruta mai fierbinte decat vara

4. GEMENI

timizi - 12082015 - 3

Barbatul Gemeni are foarte mari emotii cand trebuie sa abordeze o doamna si asta deoarece isi face tot felul de scenarii in cap pentru ca nicio fraza rostita sa nu o indeparteze de el. Cand luminile se sting, acest barbat aprinde flacara pasiunii cu o singura atingere.

Sursa foto: litaburke.com, hdwallpapers.cat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top