Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

HOROSCOPUL TIGANESC pentru luna SEPTEMBRIE 2015

Balantele, Fecioarele si Sagetatorii din horoscopul tiganesc vor cunoaste o noua etapa a vietii lor incepand din luna septembrie 2015. Citeste previziunile pentru luna ce vine!

PUMNALUL (BERBEC)

Luna septembrie vine cu o serie de provocari pe care nu le iei in calcul deloc acum. Imagineaza-ti ca va trebui sa faci fata unor evenimente ce te pot afecta financiar.

COROANA (TAUR)

Luna septembrie aduce multe bucurii mai ales in Casa Banilor si a Sexului. Nu vei duce lipsa nici de propuneri care te vor ajuta sa te dezvolti din punct de vedere profesional.

SFESNICUL (GEMENI)

Ai toate sansele sa incepi ceva nou. Prietenii care iti sunt aproape te dezamagesc unul cate unul. Nu vrei sa mai auzi de concesii si te inchizi in lumea ta.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege o fotografie si afla la ce afectiune psihologica esti predispus!

ROATA (RAC)

In sfarsit ti se va recunoaste valoarea. Vei prelua o functie de conducere poate prea mare pentru tine, insa cei din jur te vor ajuta sa ii faci fata.

STEAUA (LEU)

Planurile tale de calatorie se vor putea concretiza incepand cu a doua jumatate a lunii viitoare. Se anunta vesti bune din punct de vedere financiar.

CLOPOTUL (FECIOARA)

Incepi o noua etapa in viata ta si iti este foarte greu sa realizezi asta. Inca mai crezi ca esti la mama acasa dar trebuie sa te trezesti si sa te bucuri de libertatea deplina pe care o ai acum.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top