Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care nu suporta sa fie lingusite

Cele 4 zodii de mai jos nu suporta sa fie periate, mai ales atunci cand observa intentia ascunsa a interlocutorului.

Top 4 zodii care nu suporta sa fie lingusite:

1. BALANTA

Nativul Balanta este constient de calitatile sale si nu vrea sa auda laude in contexte in care acestea nu sunt nimerite. Acest semn zodiacal observa din prima daca interlocutorul este sincer cand vine cu gesturile lingusitoare sau este vorba despre un interes la mijloc.

2. SAGETATOR

O alta zodie din seria celor carora nu le place sa fie lingusite este Sagetatorul. Prefera franchetea mai degraba decat sa le fie infipt cutitul pe la spate, cu zambetul pe buze. Acest nativ traieste dupa anumite principii iar unul dintre acestea exclude linguseala inutila si, deseori, penibila a celor care vor sa se apropie de el si nu stiu cum altfel.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege o fotografie si afla la ce afectiune psihologica esti predispus!

3. VARSATOR

Nici Varsatorul nu este foarte incantat daca i se fac complimente inutile. El stie foarte bine cu cine ar de-a face, din prima, avand parca un al saselea simt care se activeaza instant. Nu te pune niciodata cu naivitatea aparenta a Varsatorului: cel care se va frige vei fi tu!

CITESTE SI: HOROSCOPUL TIGANESC pentru luna SEPTEMBRIE 2015

4. TAUR

Un alt nativ care nu suporta sa fie periat este Taurul. Acesta isi doreste sa fie inconjurat de oameni care sa ii spuna si lucrurile pe care nu le face bine. Taurul nu accepta sa fie aplaudat mereu, chiar si atunci cand el simte ca nu e tocmai in regula o situatie in care ar fi gresit. Semnul zodiacal de pamant este intr-adevar cu picioarele pe Terra si isi recunoaste repede vina, daca a facut ceva nasol, eliminan astfel orice tentativa de linguseala prin care acesta ar persista in greseala.

Sursa foto: goodenoughmother.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top