Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEOCLIP SOCANT: O fantoma supravegheaza un bebelus!

Internautii sunt din nou socati! Un videoclip cu un bebelus, in care apare o lumina stranie deasupra patutului celui mic, ridica numeroase semne de intrebare.

O lumina alba, ciudata, despre care se spune ca ar fi o fantoma, face inconjurul planetei. Despre aceasta luminita au comentat oameni din toata lumea pe Internet. Intr-un videoclip postat pe Youtube de mama bebelusului, Vicky Snowdon, trezeste dezbateri inflacarate pe tema existentei fantomelor.

„Primul lucru la care m-am gandit a fost: Este oare o fantoma? Stiu ca pare o gluma, dar este inexplicabil ce am inregistrat cu telefonul mobil”, sustine mama micutului pentru britanicul Daily Mirror. Femeia neaga posibilitatea infiltrarii in camera bebelusului a unei raze de lumina din exteriorul camerei, intrucat locul in care s-a facut filmarea era intunecat, jaluzelele erau trase.

Mama bebelusului este convinsa ca e vorba de un fenomen paranormal, declarandu-se extrem de speriata de faptul ca o fantoma ii supravegheaza copilul.

VEZI SI: VIDEOCLIP EMOTIONANT: Ce a facut un bebelus in burta mamei in timp ce ii canta. S-A VAZUT TOTUL CLAR!

Pe Internet exista deja doua tabere: una dintre ele spune ca lumina ar putea fi de la telefonul mobil, un flash editat pentru a parea o fantoma iar altii sunt de parere ca femeia are motive temeinice sa fie ingrijorata.

Urmareste si tu videoclipul de mai jos si da-ti cu parerea: Ce vezi deasupra bebelusului? Este o problema tehnica sau a fost o fiinta spirituala surprinsa cu camera?

VEZI SI: VIDEOCLIP TULBURĂTOR: Un bolnav de SIDA le cere oamenilor să îl atingă. REACȚIILE INCREDIBILE ALE TRECĂTORILOR

Sursa foto: youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top