Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop saptamanal 17-23 august 2015: Surprize in Casa Iubirii pentru Lei si Pesti

Horoscop saptamanal 17-23 august 2015: Vezi care sunt previziunile pentru zodia ta in aceasta saptamana. Apar o serie de surprize pentru toate zodiile, mai ales in Casa Iubirii si a Prieteniei.

Horoscop saptamanal 17-23 august 2015 Berbec

Lucrurile incep sa se aseze pe plan sentimental, mai ales la inceputul saptamanii. Vei avea o perioada de gandire pentru a constientiza unde ai gresit.

Horoscop saptamanal 17-23 august 2015 Taur

Te bazezi pe o persoana din trecutul tau, care iti iese in cale cand nu te astepti. Ai toate sansele sa relegi prietenii ce pareau abandonate.

Horoscop saptamanal 17-23 august 2015 Gemeni

Vitalitatea este cea care conteaza cel mai mult pentru tine, indiferent de contextul in care te afli. Da dovada de bunavointa si ajuta-i si pe cei incapabili sa se ridice, in momentele grele.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege o fotografie si afla la ce afectiune psihologica esti predispus!

Horoscop saptamanal 17-23 august 2015 Rac

O saptamana plina de alerte, mai ales la locul de munca. Unele dintre acestea se dovedesc a fi doar exagerari sau chiar alarme false, celelalte s-ar putea sa iti ia ceva ore de munca in plus.

Horoscop saptamanal 17-23 august 2015 Leu

Cupidon apare in calea ta cu o oferta de nerefuzat. Este vorba despre acea persoana fata de care ai avut pana acum doar cuvinte de lauda dar nu ai indraznit niciodata se te apropii de ea.

Horoscop saptamanal 17-23 august 2015 Fecioara

Saptamana care urmeaza este una de foc. Ai toate sansele sa iti maresti gasca de prieteni. Nu te incumeti la a face pasi mari in noile tale relatii, dar toti pasii facut ii faci cu multa siguranta si stapanire de sine.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top