Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cresc sansele de imbogatire pentru anumite zodii. Citeste sfatul zilei de 22 februarie 2016

Cresc sansele de imbogatire pentru anumite semne zodiacale, in urmatoarea perioada. Citeste sfatul zilei de 22 februarie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te aventura prea tare cand vine vorba de sentimentele tale. Nu uita ca ultima data cand ai pus suflet pentru acea persoana te-ai ales doar cu durere in suflet. Dragostea trebuie uneori gandita, chiar daca se spune ca inima nu stie ce face de capul ei. Analizeaza-te bine inainte de a te arunca in necunoscut si vezi care sunt aspectele de care ai cu adevarat nevoie pentru linistea sufletului tau. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Stii ca vorba dulce mult aduce nu este doar o lozinca? Fa acest exercitiu cu persoanele carora vrei sa le zici vreo doua si vei vedea cum nu vor mai avea curajul sa se rasteasca la tine. Putina naivitate mascata nu strica, mai ales atunci cand vrei sa iti atingi scopurile fara a intarzia prea mult termenele. Pastreaza intotdeauna o vorba de Doamne-ajuta pentru persoanele din jurul tau. Numarul norocos al zilei: 4.

PREVIZIUNI KARMICE 22-28 FEBRUARIE 2016. Luna Plina in Pesti deschide portile succesului pentru 2 zodii

Horoscop saptamanal 22-28 februarie 2016. Ce zodie va trebui sa stranga cureaua

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Casa Iubirii a suferit serioase modificari in ultima vreme iar asta te face sa pari o persoana de nesuportat. Cei din jurul tau nu au nicio vina pentru dramele care ti s-au intamplat in ultima perioada, asa ca nu te mai purta ca un copil si nu iti varsa nervii pe persoane nevinovate. Daca vrei ca prietenii tai sa iti fie aproape, arata-le ca esti capabil sa faci diferenta dintre obsesie si dragoste si ca nu se termina lumea la o singura persoana. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Sufletul tau mai pastreaza un loc pentru omul fata de care ai nutrit sentimente profunde. Nu incalzi foarte tare acel loc ci incearca sa te debarasezi cat poti de mult de tot ce iti provoaca stari de melancolie – stari care in cele din urma produc anxietate si depresie. Fii fericit cu ceea ce ai acum si priveste spre viitor ca si cum nu ti s-ar fi intamplat nimic. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Iti este foarte greu sa intelegi de ce anumite persoane iti intorc spatele acum, cand ai nevoie de ajutor. Gandeste-te care sunt greselile pe care le-ai facut si ia taurul de coarne. Nu merge la infinit sa-ti plangi de propria mila. Toti cei care te inconjoara iti vor reprosa, mai devreme sau mai tarziu, ca nu vrei sa iti schimbi viata si te complaci in a castiga simpatie pe urma nesuferintelor tale. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Singura modalitate in care poti depasi problemele sufletesti care nu puteau fi evitate odata cu decizia de a-ti schimba viata in mod radical este sa constientizezi care este propria ta valoare in raport cu persoana dupa care tanjesti si mai ales care sunt necesitatile tale urgente. Indeplineste-ti micile bucurii ale vietii ignorand necazurile din sufletul tau. Numarul norocos al zilei: 9.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top